Drag ayarlarımı yol cevirdim biraz kaldırdım yol lastiklerini taktım yeni lastiklerim hayırlı ugurlu olsun
![]()
Drag ayarlarımı yol cevirdim biraz kaldırdım yol lastiklerini taktım yeni lastiklerim hayırlı ugurlu olsun
![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
hayırlı olsun deneme videolarını merakla bekliyoruz![]()
şuan kullandığınz lastiklerle daha alt süratlerde tam tutunabiliyormu artık ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ne yapıyon diyom lastik degiştiriyom diyo dedim gece gece ne pok yemeye lastik degiştiriyo diye dusunurken böyle bir sey cıkıcagını tahmin etmiştim...
ne guzel durmus kanka hayırlı olsun yanlız Kıcı kalkmıs sanki
( NefİS Yapma bak sonra Bmw gecer )![]()
2 busa hazir konustugumuz gibi arkadaslarin suratini simdiden merak ediyorum![]()
hilmi denemeye çıktığınızda bi alode yada msj at çok merak ediyorum aracını izlemek hiç nasip olmadı reis
ohhh maşallah![]()
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
hayırlı olsun bol tutunmala![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
abi hayırlı olsun facede eklersin artık görüntüleri =) maş.
kanka turbo hayabusayla deneyelimmi hpf m3 hulk ve turbo hayabusa![]()
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
jant lastik 15 sanırsam?
şahsen bende önleri 15 yapıcam birazda kalın yanak kullanıcam hem tutsun hemde sarsıntıyı en aza indirmek için..
hayırlı olsun gzl olucak
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Maşallah brolar kazasız belasız merakla bekliyoruz videoları
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
hayırlı olsun
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
teşekkürler lasitkler ile tek bir sefer test yaptım süperler hemen ardından frenlere bastım kimsecikler yok
sag jant fren hortumuna degiyormuş hortum delinmiş yag boşal firen boşal Allah korudu beni bu gece sahil yolunda büyük kaza atlattım diybilirim
800 900 metre kadar sonra durabildim
fren hortumlarımı degiştirip motor lar ile denemeye cıkıcam ilk etapta inşallah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
geçmiş olsun yaBesmelesiz gazlama
![]()
geçmiş olsun gerçekten.. Allah korumuş..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)