Selam hemşerim
İki aracında temizlerini bulmak zordur biraz, 216 ve 220tc modeli ayrı dünyaların araçları bilindiği gibi ben 220tc kullanıcısıyım ciddi anlamda bu güne kadar bir çok aracım oldu 220 tc başka benim gözümde tabi herkezin fikirleri ayrı rover marka araçlara genelde parçası bulunmuyor deniliyor ben aracımın motorunu sıfır ve orjinalindende iyi bir şekilde yapttım parçası bulunmuyor diyen arkadaşlara faturalarını ve 2 günde elimde oldugunu gösteren kargo faturalarını gösterebilirim

220tc hakkında bilgi verecek olursam piyasada bulunan bir çok aracı rahat rahat ezebileceğin bir araçtır en basiti stock wrx gibi rolingde tabiki, şehir içi kullanımda ufak gazlamalar ile 10lt civarı şehir dışı işe 140km/h 5nci vites 3000d/d 6.5lt dir denemiş bulunmaktayım. rover marka araçların hepsinin conta sorunlu oldugu söylenir ki bu dogrudur çünkü radyatörleri 3.5lt su hacmine sahiptir. ama ben değiştirdim radyatörümü aracın 3 kanallı kullandım 6.5lt su almakta şuan kesinlikle sıkıntı olmuyor. ki adanamız ne kadar sıcak bir memleket bilirsin. rodajım bitmek üzere bir gün bindirmek isterim seni 220tc ye tabi benimki 220tc+ oldu biraz