arkadaşlar kaç gündür bankaya gidiyorum bir türlü parayı yatıramadım sistem arızalı sistem bozuk ankaradan kitlendi vsvs nedenlerle yatıramıyorum bugünde son gün nasıl ne yapmam lazım acil bi yol gösterin çok acil gerçekten
arkadaşlar kaç gündür bankaya gidiyorum bir türlü parayı yatıramadım sistem arızalı sistem bozuk ankaradan kitlendi vsvs nedenlerle yatıramıyorum bugünde son gün nasıl ne yapmam lazım acil bi yol gösterin çok acil gerçekten
ben cuma günü yatırırken ziraatın sistem kilitliydi bir ara geldi hemen o sıra yatırdım
gidip ziraatte bekkliceksin başka çaren yok
internetten yatır sorun yaşamazsın
eger zıraata yatırılıyosa, dün orda calısan bı arkadasımla gorustum sıstemde hata oldugunu bı kac gun surecegını soylemıstı.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
sistem de sorun var hep, kimse sorsam öyle diyor. dun oglen sansıma kpss harcını yatırabildim, iyi denk geldi![]()
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
sahibinden okunmuş üniversite
1dönem uzatması var sadece sınavlara girilecek , vizede sınavda zorlanmamış
emsalsiz![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Sistem Cuma gününden beridir sıkıntılı, dün ve bugün daha da kötüydü. İnternet bankacılığı ile sorunsuz yapılabiliyor. Ayrıca gün içerisinde şubeden 10-15 müşteride 1 tanesinin işlemini yapabildik. Şube 5te kapanmasına rağmen ancak o saatte normale dönen sistemden yararlanabilmek için kapıya gelen 16-17 kişinin işlemini yapıp gönderdik. Bu arada banka şube farketmiyor, ÖSYM merkezi ile bağlantı kurulamadı adam gibi. KPSS için son gün Cuma diyolar ama uzar gibime geliyor.
Fusion35 ------> OnurD.
arkadaşlar ben ygs sınavına girdim geçerli not aldım şimdi bunun 2. si varmış ben açıköğretim için girdim ama yol yordam bilmiyorum bu sınavada girmek lazım mı?
..::PASSATURBO1::..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)