User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
79 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Gülümseten Diyaloglar Anılar :) :)

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Gülümseten Diyaloglar Anılar :) :)

İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun ...uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o an aradığım kız bu dedim.
    --------- --------- --------- --------- --------- ---------
    Pişmanlık
    Bilinçli tüketim, bilinçli üretimle olur 18.000 YTL kredi kartı borcum olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi; 'Keşke korunsaydım'
    ------------ --------- --------- --------- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---------
    Altıncı his
    6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi.
    Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de
    çok beğendim dedim. Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi. Sustum.Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz.
    ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ----
    Öncelik
    Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının 'benden önce biriyle oldun mu?' sorusuna, 'buraya gelmeden önce mi?' cevabını vererek
    evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gerçek sarışın ol duğunu söylememe bilmem gerek kaldı mı?
    ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---
    Suyu ısıt

Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum.
    Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: 'Hanım suyu ısıt;olursa olur olmazsa çay demleriz.' Hala gülmekteyim.
    ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -----
    Maalesef Kaybettik
    Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan, ancak yarım saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik'demesiyle annelerinin öldüğ ünü öğrenemeyen(!) bunun yerine 'ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!' deyip doktorubir güzel döven komşularım var duyurulur...
    ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -
    Ramazan geldi
    Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri,orucu bozulmasın diye bana 'kanka' diyor ya..
    ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ------
    Danger
    Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de 'Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış' diyen ve arkasından
    kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?
    ------------ --------- --------- --------- --------- --------- -------- --------- --------- --------- --------- -------
    Kıbleye çevirin
    Bu zamana kadar hiçbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş. Lütfen o büyük alkışlarınız pilota 'Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım' diyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da.
    ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---
    Efendi Çocuklar
    Lütfen bir alkış da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda zap yaparken, Aydın ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunları çok
    severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor,terbiyeli çocuklar' dedi.
    ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -----
    Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi:
    'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.'
    ------------ --------- --------- --------- --------- -------- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- ---
    Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın
    güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini
    küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum:
    'Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı '
    ------------ --------- --------- -------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ----
    Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen şöyle dedi:
    'Gelin hanım köşede, isteyen takabilir.'
    ------------ --------- --- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --
    Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken;
    - 'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or..pu var Tamam' diye bir telsiz
    anonsu gelmiş.
    Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer
    ucundaki memura;
    - 'Bu ne biçim anons, ***** kadın deyin biz anlarız' diye fırça atmış.
    On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş.
    - 'Komiserim ***** kadınlar or..pu degilmiş Tamam'
    ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---------
    Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıkl ara bakıp;
    - 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu.
    Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı:
    - 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'

ALINTIDIR...
    İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yayaya kırmızı ışık yanarken polis tarafından çevrilip azarlanan ben

o sırada karşıya geçen 2 tane daha yaya genci benim yanıma çeken polisin dedikleri

polis:gençler kırmızıda geçtiniz,eziliyosunuz sonra bide gelip yerde yatanın fotosunu çekiyonuz cep telefonunuzla,geçen biriniz ezildi burda bak, hepiniz gelip fotosunu çektiniz...

gençler: hönk???

polis:ceza yazayımmı şimdi size?

gençler:abi bizde plaka yokki nereye yazıcan?

polis: o daha büyük suç ya zaten.....polis iyice koparttı burda

gençler:hönk???

polis:hadi yazmıyom yazmıyom rahat olun gidin benden bi çorba için cezaya vericeğiniz parayla
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıkl ara bakıp;

bu çok iyi ya
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsi harika

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süperler yaaa

Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi:
    'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.' Yarılllll
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

tarantino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu çok iyi ya
    hhahahhahaha
    HONDA OEM PARTS
    MESSENGER:mehmet cetin

dragonflydesing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün kız arkadaşımla msn'de yazışırken bi yandanda gelen mailleri temizliyorum o sırada bir mail dikkatimi çekti ''partnerinizle sıcak bir kahve'' diye bir mail gelmiş meğerse kahve cinsel güç artırıyormuş,bende bunu ilginç bulup kız arkadaşıma ''sektör ne kadar gelişmiş adamlar kahveye dökmüş işi'' gibicesinden bi şeyler dedim,kendiside biraz kıllanmış olcakki durumdan ''iyide niye benle paylaşıyorsun dedi'' bende ilginç bulduğumu söyledim,konuşmanın sonunda ''görüşürüz,bay bay'' faslından sonra hafta sonu starbucks'a gidelimmi dediğimde bana dedi şey ''vururum seni'' olmuştu. o an benim bittiğim andır

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pilli balık olayına koptum

mertacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süperler yaaa

'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.' Yarılllll
    ahuahuah iyimiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hako harikalar , gülmekten gözlerim yaşardı bu ne yaa
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk yemek suyu ısıt 6. his fena
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzeller...
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Jerky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu çok iyi ya
    Bende şu versiyonunu biliyorum,

teyze -balıklar tazemi?
    Balıkçı - Taze teyze görmüyormusun canlılar.
    teyze - Bende canlıyım ama tazemiyim
    alıntıya HAYIR...

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelin kösede isteyen takabilir gözden kaçmıs galıba

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zuhaha hepsi birbirinden fena
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsi komedi zuahahah akşam akşam iyi güldüm polis telsizi de cok bomba ona cok güldüm

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekerayla ilk atasehir mcde tanıştığımız gün kolu kırık alçılı bir vaziyette pendikte drag var gidelimmi dedi olur gidelim dedim buyrun benim arabaya geçelim yok gerekyok benim araba ile gidelim dedi ama kolun kırık nasıl kullanıcak sen geç sıkıntı yok dedi binmez olaydım atasehir gişelere tek kolu ile yalanm olmasın seat ibiza ile 160 yada 180 km hız ile girdi dedim arabayı durdururmusun inicem dedi daha yeni başladık hem korkma daha bu bişideğil sen hiç 160kmhızla yanladınmı bendedim yok yanlamadım al sana yan ben arka koltukta sirsağa bir sola savruluyorum dedi sen hiç tanpon tozu aldınmı bendedim yok al sana tanpon tozu benim canımdan can aldılar kurtköye gidene kadar bidahada ölsem binmem dedim arabana giderken ben sürdüm ona vermedim aradan baya zaman geçti atasehirde rol var eraydada kanuni motor eray motor ile arabaları kordineederken bizde kim kimle deneyecek onu ayarlıyoruz dedi ben kullanayım dedim kesinlikle olmaz yemin ederim bişiyapmıycam dedim tamam direksiyona geçti benim gsi ile mehmetcik vakfından çıktık başladı tırların arkasından altına girmeye çalışmalar birsağa bir sola dalmalar ben yalvasrıyorum hatta videosuda vardı onda ben yalvarıyorum dur die ama dinleyen nerde 3vites 160 kmhızla araba kesicide 4 çekti 200kmh geçtik galiba korkudan dilim tutulmuş araba 5istiyor artık 5yerine arabayı 3çekti araba dedim patlayacak çıkardı vitesten 5yerine bidaha 3taktı araba yine öle bi baktım arabanın eksozu koptu vites çubuğu kırılmış 1234 var 5 ve r yok araba deli gibi bağırıyor içinde durulmuyor eray typerlerle denemeye çalışıyor ben yalvarıyorum ama dinleyen yok typerlerle denedikten sonra 106 gti ile denemeye başladı biranda kör selimin otobanı durdurup drag yaptığını farkettik ama araba durmuyor ben elfireni çektim eray vites küçülttü velasıl kelam arabayı bariyerin aradan geçirerek kimseyi ve kendimizi öldürmeden durduk ilk iş arabanın kontağını alıp aşşağı indim korkudan elim ayağım titriyor araba cayır cayır yanıyor dedim allahım sana çok şükür ölmeden durduk ve ben direksiyona geçti ilk iş rolden ayrılarak eve döndüm sabah arabayı eksoz ve motorcuya götürüp tamir ettirdim işte benimde gülümseten bir olayım bu oldu

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadasım anlatmıstı bunu ve kendısı yasamıs.

belediye otobusunde elemanın bırısı telefonla konusuyo amcanın bırısıde evladım yasak telefonla konusmak dıyo fakat eleman kapatmıyo ve amca yapıstırmıs lafı.

senın o telefondan etkılenecek bı beynın olmayabılır ama bu otobusun var kapat su telefonu....

anlattıgında kopmustuk..

buda tamamen kendı kendıme yasadıgım bı olay..

kız arkadasımla bırlıkte hastaneye gıdıcektık randevu sabah erkendi neyse ben kalktım sabahın korunde gece gec yatmısım bındım otobuse kız arkadasımın yanına gıdıorum.

bitane ucak bileti satan acentenın onunden gectık camda ledlı kayan yazılar varya onlardan var.

istanbul, k.maraş, batman

yazılar kaydı gectı.

benım dusundugum sey şuydu

lan hadi istanbulu anladım belki yeni filmde orda bi kısım vardır filanda k.marasta ne isi var batmanin... 2 dk filan dusundum sonra zaten beynim bi ters dondu kendi kendime otobuste koptum sonra sabah sabah

bunu paylasmakla iyimi ettim acaba

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekerayla ilk atasehir mcde tanıştığımız gün kolu kırık alçılı bir vaziyette pendikte drag var gidelimmi dedi olur gidelim dedim buyrun benim arabaya geçelim yok gerekyok benim araba ile gidelim dedi ama kolun kırık nasıl kullanıcak sen geç sıkıntı yok dedi binmez olaydım atasehir gişelere tek kolu ile yalanm olmasın seat ibiza ile 160 yada 180 km hız ile girdi dedim arabayı durdururmusun inicem dedi daha yeni başladık hem korkma daha bu bişideğil sen hiç 160kmhızla yanladınmı bendedim yok yanlamadım al sana yan ben arka koltukta sirsağa bir sola savruluyorum dedi sen hiç tanpon tozu aldınmı bendedim yok al sana tanpon tozu benim canımdan can aldılar kurtköye gidene kadar bidahada ölsem binmem dedim arabana giderken ben sürdüm ona vermedim aradan baya zaman geçti atasehirde rol var eraydada kanuni motor eray motor ile arabaları kordineederken bizde kim kimle deneyecek onu ayarlıyoruz dedi ben kullanayım dedim kesinlikle olmaz yemin ederim bişiyapmıycam dedim tamam direksiyona geçti benim gsi ile mehmetcik vakfından çıktık başladı tırların arkasından altına girmeye çalışmalar birsağa bir sola dalmalar ben yalvasrıyorum hatta videosuda vardı onda ben yalvarıyorum dur die ama dinleyen nerde 3vites 160 kmhızla araba kesicide 4 çekti 200kmh geçtik galiba korkudan dilim tutulmuş araba 5istiyor artık 5yerine arabayı 3çekti araba dedim patlayacak çıkardı vitesten 5yerine bidaha 3taktı araba yine öle bi baktım arabanın eksozu koptu vites çubuğu kırılmış 1234 var 5 ve r yok araba deli gibi bağırıyor içinde durulmuyor eray typerlerle denemeye çalışıyor ben yalvarıyorum ama dinleyen yok typerlerle denedikten sonra 106 gti ile denemeye başladı biranda kör selimin otobanı durdurup drag yaptığını farkettik ama araba durmuyor ben elfireni çektim eray vites küçülttü velasıl kelam arabayı bariyerin aradan geçirerek kimseyi ve kendimizi öldürmeden durduk ilk iş arabanın kontağını alıp aşşağı indim korkudan elim ayağım titriyor araba cayır cayır yanıyor dedim allahım sana çok şükür ölmeden durduk ve ben direksiyona geçti ilk iş rolden ayrılarak eve döndüm sabah arabayı eksoz ve motorcuya götürüp tamir ettirdim işte benimde gülümseten bir olayım bu oldu
    ben bukadar katilmiydim ya olm 3 sene olmus unutmuyon mu hala sil bunları kafandan
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)