Ben istanbul Tolga aracı Miami Tayfun aracılıgı ile gökhan arkadaştan aldım birçok şeyini degiştirip son haline getirdim otomobilleriniz bölümünden aracı görebilirsiniz...daha pek çok şey yapılacaktır. aranıza katılmak çok güzel görüşmek üzere
![]()
Ben istanbul Tolga aracı Miami Tayfun aracılıgı ile gökhan arkadaştan aldım birçok şeyini degiştirip son haline getirdim otomobilleriniz bölümünden aracı görebilirsiniz...daha pek çok şey yapılacaktır. aranıza katılmak çok güzel görüşmek üzere
![]()
hoşgeldin...
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Abi sarı sürtük nasıl bi isim gözünü seviym ya... Başka bişey de şuna sarı kız de, sarışınım falan de![]()
Bu arada hoş geldin, neşe getirdin. Umarım keyifli vakit geçirirsin![]()
K.
aleyküm selam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
miami tayfun dediğin şu dolandırıcı tayfun mu bu siteden bir kaç kişinin mallarını almış parasını ödememiş kırmızı vtec i olan cocugumu diyosun
Dr. Ecu
evet bendende bır cok sey aldı parasını vermedı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Hoşgeldiniz, Keyifli Forumlar.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
eray sen paranı kurtardınmıı ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
tolga bey bu maimi yi nası bulcaz yardım edermısınız bi telefon numarası falan varmı ? cvp vermıyosunuz
Dr. Ecu
beyler kullandıgı cep kapanmış bende ulaşamıorum kendisine sadece satan cocukla burdan aracı oldu bana okadar.. siz malları verirken paranızı almadanmı verdiniz?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)