User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
62 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Güneş sigortanın terbiyesizliği

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Güneş sigortanın terbiyesizliği

bugun çatlak olan ön camımı değiştirmek için servise gittik yıllık 2 cam hakkımız olduğu halde servise gelen eksper yan sanayi cam takılsın,orjinal cam takılırsa eğer aracın hasarsızlığı bozulur dedi ve sebep olarak ön camımızın fiyatının çok yüksek olduğunu gösterdi,biz doğal olarak buna itiraz ettik eksper de acentanızla görüşün gibilerinde konuştu ve çıktı gitti.bugune kadar hep düşünüodum aracın dört tarafında olan çizikleri kaskodan boyatırsam haram yemiş hak yemiş olurum diye ama yapılan bu şerefsizlikten sonra aracın tamponlarına kadar kaskodan değiştiricem ve bel altı komple boyatıcam

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yinede yapmayın bence..

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekseriyetle hep yan sanayi cam verirler. orjinal cam icin kasko yaptirirken ozellikle policede belirtilir zaten cam hasarlarinda orjinal olarak degisebilecegi. sadece gunes icin degil tum kasko sirketleri icin durum boyledir. ufak tefek farkliliklar gosterir ancak buda zaten ustune basa basa belirtilir policede. ulkemizde gelismis bir kac yerli uretim yapan cam firmasi oldugundan aksi belirtilmedikce her daim yerli uretim yada ucuz olan yan sanayi cam kullanilir. bunda sinirlenecek pek bisii yok acikcasi.

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde eksperlerin işlerini yapıyoruz.Aramızda eksper varsa kızmasın ama bazıları çok artistçe cevap veriyorlar.Ama benim başıma öle bişi gelse açıkçası kasko şirketini arar orayı birbine katardım.Sonuçta bi dünya para veriyorsunuz ve aracınızın ön camı orjinal yerine yan sanayi takıyor bence bunu bidaha düşünsün
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekseriyetle hep yan sanayi cam verirler. orjinal cam icin kasko yaptirirken ozellikle policede belirtilir zaten cam hasarlarinda orjinal olarak degisebilecegi. sadece gunes icin degil tum kasko sirketleri icin durum boyledir. ufak tefek farkliliklar gosterir ancak buda zaten ustune basa basa belirtilir policede. ulkemizde gelismis bir kac yerli uretim yapan cam firmasi oldugundan aksi belirtilmedikce her daim yerli uretim yada ucuz olan yan sanayi cam kullanilir. bunda sinirlenecek pek bisii yok acikcasi.
    yan sanayi cam takıldığında far sensörü,yağmur sensörü gibi birçok özellik direk iptal oluyo benim arabamda sence sen sinirlenmezmisin böle bişeyde ayrıca benim imzaladığım hiçbir poliçede "YAN SANAYİ" die birşey yazmıyor,arabam orjinal se yerine orjinal takmak zorunda madem bir delikanlılık yapıyorlar senede 2 cam ücretsiz değiştirebilirsiniz diyorlar onu karşılamak zorunda cam altıyüz küsür lira diye kıvraklık yapmanın hiçbir anlamı yok

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi baba çok alakalı olduğundan bu konularda onla konuştum. Sigortanın anlaşmasna göreymiş o. Uğraşılırsa orjinal cam takarlar dedi ama poliçeyede bağlı dedi. Yan sanayi takcağınıza camcılar logosuz orjinal camları oluyo dedi aynı cam sadece logosu yok dedi onlardan yaptırın dedi normalde 500se logosuzu 300 dedi. Bana daha mantıklı geldi.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı egeturbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde eksperlerin işlerini yapıyoruz.Aramızda eksper varsa kızmasın ama bazıları çok artistçe cevap veriyorlar.Ama benim başıma öle bişi gelse açıkçası kasko şirketini arar orayı birbine katardım.Sonuçta bi dünya para veriyorsunuz ve aracınızın ön camı orjinal yerine yan sanayi takıyor bence bunu bidaha düşünsün
    aldığı tepkiyi görünce ne yapıcağını şaşırdı,orda polisler falan vardı onlar beni sakinleştirmeye çalıştı

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldığı tepkiyi görünce ne yapıcağını şaşırdı,orda polisler falan vardı onlar beni sakinleştirmeye çalıştı
    bence doğal hakkın bu onca para veriyorsun birde sakın o çizme işlemini yapma eğer anlaşılırsa başına ciddi bi bela almış olursun burda sanayide yapan ustalardan biliyorum direk mahkemelik oluyorlar anlaşıldığında
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eksperı kabul etmeme gıbı bır durum vardı galıba acente ıle gorus istersen
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi baba çok alakalı olduğundan bu konularda onla konuştum. Sigortanın anlaşmasna göreymiş o. Uğraşılırsa orjinal cam takarlar dedi ama poliçeyede bağlı dedi. Yan sanayi takcağınıza camcılar logosuz orjinal camları oluyo dedi aynı cam sadece logosu yok dedi onlardan yaptırın dedi normalde 500se logosuzu 300 dedi. Bana daha mantıklı geldi.
    yok abicim ben yıllarca o kaskoya bi dünya para ödemişim,bugune kadar ufak tefek şeyleri cebimden karşılamışım,şimdi böle bir hakkım var kullanmak istediğimde bana yok yan sanayi yok hasarsızlık bozulur falan filan kelime yapamaz öle bir anlaşma yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı egeturbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence doğal hakkın bu onca para veriyorsun birde sakın o çizme işlemini yapma eğer anlaşılırsa başına ciddi bi bela almış olursun burda sanayide yapan ustalardan biliyorum direk mahkemelik oluyorlar anlaşıldığında
    çizme işlemini yapmıycam ki ztn çizik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eksperı kabul etmeme gıbı bır durum vardı galıba acente ıle gorus istersen
    acenta ile görüştüm dedilerki 350 tl ye kadar sigorta karşılıyor o yüzden böle bişey olmuştur dediler,nasıl yani biz böle bir anlaşma yaptıkmı yada böle yazılı birşeyin altına ben imza attımmı dedim,açıkçası onlarada sert çıkınca sinirlenmeyin eser bey biz bu işi halledicez gibilerinde konuştular.ben işin camında falan değilim anlaşmamda ne varsa onu istiyorum cam biraz pahalı die insanı salak yerine koyuyorsunuz dedim bir sürü saydırdım yeni yeni daha sakinleşiyorum

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    agresif adam sakin ol
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bugun çatlak olan ön camımı değiştirmek için servise gittik yıllık 2 cam hakkımız olduğu halde servise gelen eksper yan sanayi cam takılsın,orjinal cam takılırsa eğer aracın hasarsızlığı bozulur dedi ve sebep olarak ön camımızın fiyatının çok yüksek olduğunu gösterdi,biz doğal olarak buna itiraz ettik eksper de acentanızla görüşün gibilerinde konuştu ve çıktı gitti.bugune kadar hep düşünüodum aracın dört tarafında olan çizikleri kaskodan boyatırsam haram yemiş hak yemiş olurum diye ama yapılan bu şerefsizlikten sonra aracın tamponlarına kadar kaskodan değiştiricem ve bel altı komple boyatıcam
    artık bütün sigorta şirketleri bu uygulamayı yapıyor maliyetler açısından
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artık bütün sigorta şirketleri bu uygulamayı yapıyor maliyetler açısından
    benim anlaşmam da poliçemde öle birşey yazmıyor,ayrıca arabamın fonksiyonları çalışmıycaksa ben ne anladım o işten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim s320 ile bı kazam oldu ön camı logolu orjinali ile değiştirdi güneş sigorta, sanırım bi yerse muhabbeti var
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim anlaşmam da poliçemde öle birşey yazmıyor,ayrıca arabamın fonksiyonları çalışmıycaksa ben ne anladım o işten
    ben ak sigortada çalışıyorum bizde bu uygulamayı yapıyoruz ama baktık müşteri şikayeti çok gelmeye başladı eğer müş. orijinal cam taleo ediyorsa cam uygulamasını yapan servis orjinal parça alıp camı takıyor bence acentenle görüş onlar çözebilir
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çözüceklerini belirttiler ztn,ama çok sinir bozucu bişey insanı hiç salak yerine koymanın bi mantığı yok,tamamiyle yerse yapıolar ben ağzımı açmasam aklınca kara geçicek

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla rahatlarına bakar bir yerlerine baka baka orjinal cam takarlar bana öle bişi olursa
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)