Denemeler teke tek 3. vites 100 kmde yapılmıştır iyi seyirler
kaan arkadaşımızın 2. vitesi bozuk olduğu için 3 te basıyoruz onun istediği devirde ortalama 100 km de falan cam car seat FR burdan video çekenede arabayı sürende teşekkürler kaan arkadaşımda sağ olsun geldiği için.
ALLAH razı olsun.çok iii gecti ama beden çok maşALLAH ı hakeden varsa oda selçuktur...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Sağol abi.ama selcuğun arabası cidden cok farklı bi 106 benim gsi gitmesi gerektiği gibi gidiyo zaten bu ilk geçilişim aldığımdan beri ama hissettirmediler geçildiğimiortam iidi
bu işler böle her gün gecicem diye de bi şey yok illaki biri geciyo seni..afr zengin bakalım fakire daha cekicez benim bi onla oynamam olur sadece..o da vereceği en iyisi 1 boydur..
![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
olsun ne olçak yine deneriz abiçok hissetik kariyerimizde
roll olduğu zaman bu tarafta cağırırsın yine denerim bu işler böle bi gün ben yarın selçuk öbür gün hasan...bende hiç üzüntü yok çünkü bu arabanın sınırı bu şuan zaten diğer denediğim arablardan belli etti..videolarada yansımıyan dünya kadar var..100 her kez için ii bi devir ama ben böle hak hukuk olaylarına çok inançlı olduğum için 100 e çektim...100 de ölü değilsiniz hatta baya iisiniz abi bende 106 gti kullandım...
2 de olsaydı benimde 2 en ii viteslerimden pek farklı olucağını sanmıyorum ama denedik bu şekilde gecti beni daha su vites bu vites boy fazlalaştırma çalışmalarına gerek yok sonuçta gsila deniyosunuz abi
![]()
maşallah araçlarada bu konuda bi eksiklik var hala kimse I LOVE MAMİ dememiş
kaaaan bozmuşlar seni![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
ıkı arkadasımıda tebrıkedıyorum, maasallah ıkınızede...
selçuk maasallah len ek gıttıkce hızlanıyo![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Yaklasık 9 senedir atmosferik opel gsi modelleri üzerine tecrubem var ozellıkle debımetrelı modellerde arac yukteyken dıp gaz yapılırsa ve patınaja dusmez ıse ıvlenme patınaja duserekten daha kotu oluyor bu timingle %50 oranında yok edilebiliyor daha dogrusu avansla bu cıddı oranda egale edılebılıyor...
rolldaki 106 nasıl yurur bılmıyorum ama astra 2 de gazlasa sonuc astra ıcın daha ıyı olur...
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık