User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: mondeo için ne gibi ses sistemi

Metamorfoz
    Misafir

Thumbs up mondeo için ne gibi ses sistemi

mondeo için ne gibi bir ses sistemi düşünülebilir benim aklımda olan 750 watt bass x2 pioneer hoparlörler 460x2 takım olarak sesi seviyorum ama orjinallik ve görüntüyü çok bozmak istemiyorum nede olsa baba arabası

Bu komponentler ne oluyor onları da merak ediyorum? bilgisi olan benle paylaşırsa sevinirim

emrah turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komponentler mid takımı demektır. butceyı belirle ona göre sistem söyleyelım sana

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    mondeo hangi kasa/kaç model?

Metamorfoz
    Misafir
    2009 model işte sedan limit sorun edecek değilim ya ama ortalardan başlayıp biraz üstlerede çıkabilirim

extremesound - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Component nedir.

Tweeter ve woofer dan oluşurlar ve cogunlukla ayrı bir crossover ile beraber satılırlar.Woofer çogunlukla orjinal kapı hoparlör yuvasına veya kick panele yerlestirilir. Tweeterlar degisik yerlere yerlestirilebilir.En yaygın konumlandırma, kapıların ön üst köşesidir ve ön koltukların kafalık hizasına yakınlık saglanmaya calısılır.Diger bir uygulama da kokpit e yerlestimedir ki bu üstüne montajlama ya da orjinal yuvalarına(varsa) yerleştirme şeklinde yapılabilir.Baska bIr konumlandırma olarak arabaların dikiz aynasını hizalarına gelecek şekilde otomobilinizin ön alt diregine(A sutunu) yerlestirmektir.Hoparlör açıları ve konumunu mükemmelleştirmek için farklı konumları denemeniz gerekebilir.

2009 ford mondeo için ön ve arka kapılarda orjinal hoparlör yuvalarını kullanarak 16 cm component 1 tane 38 cm subwoofer ve 5 çıkışlı amplifikatör ile iç mekanı hiç bozmadan tabiri caizse esnaf işi bir sistem yapılabilir.sistemde kullanılacak cihaz modellerine göre kalite yükselebilir veya düşebilir.

kicker ds 650.2 16 cm comp 2 tk 250 tl
    kicker es15 subwoofer 1 adet 200 tl
    kicker 700.5 amplifikatör 1 adet 550 tl
    kablo 150 tl

toplam 1300 tl

Yukarıdaki sistem 2009 mondeo için uyarlanmıştır,değişiklikler yapılabilir...

Metamorfoz
    Misafir
    Alıntı extremesound Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Component nedir.

Tweeter ve woofer dan oluşurlar ve cogunlukla ayrı bir crossover ile beraber satılırlar.Woofer çogunlukla orjinal kapı hoparlör yuvasına veya kick panele yerlestirilir. Tweeterlar degisik yerlere yerlestirilebilir.En yaygın konumlandırma, kapıların ön üst köşesidir ve ön koltukların kafalık hizasına yakınlık saglanmaya calısılır.Diger bir uygulama da kokpit e yerlestimedir ki bu üstüne montajlama ya da orjinal yuvalarına(varsa) yerleştirme şeklinde yapılabilir.Baska bIr konumlandırma olarak arabaların dikiz aynasını hizalarına gelecek şekilde otomobilinizin ön alt diregine(A sutunu) yerlestirmektir.Hoparlör açıları ve konumunu mükemmelleştirmek için farklı konumları denemeniz gerekebilir.

2009 ford mondeo için ön ve arka kapılarda orjinal hoparlör yuvalarını kullanarak 16 cm component 1 tane 38 cm subwoofer ve 5 çıkışlı amplifikatör ile iç mekanı hiç bozmadan tabiri caizse esnaf işi bir sistem yapılabilir.sistemde kullanılacak cihaz modellerine göre kalite yükselebilir veya düşebilir.

kicker ds 650.2 16 cm comp 2 tk 250 tl
    kicker es15 subwoofer 1 adet 200 tl
    kicker 700.5 amplifikatör 1 adet 550 tl
    kablo 150 tl

toplam 1300 tl

Yukarıdaki sistem 2009 mondeo için uyarlanmıştır,değişiklikler yapılabilir...
    Sağolasınız bu a sütunuda neresi ? birde ek olarak eklemek istiyorum kapılardan aslında memnunum ama çok yüksek açtığımda ses netliği bozulmaktadır neden böyle oluyor onu anlamıyorum Ford gibi bir üretici bu tür şeyleri değiştirmeli geliştirmeli diye düşünüyorum sony kullanıyorlar ama beni tatmin etmiyor . İç dizaynın özelliği bozmak görselliği bozmak demektir böyle bişey düşünmüyorum yer kaplasın istemiyorum bagajdada. sağlı sollu boşluklarını doldurabilirmiyim diye düşünce sardı beni... Esnaf işi derken ne demek istediniz

extremesound - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A sutunları ön camın sağı ve soludaki direklerdir,
    Araçların orjinal müzik sistemlerini kısık sesle dinliyorsan bazıları için tatminkar olabilir ama ses yükseldimi aynı netlikte olmıyacaktır bu sadece ford markası için geçerli değildir.

Sony markası zaten home daki başarısını car audio da gösteremiyen bir markadır,bu markayı referans kabul etmemeni öneririm.

Bu tür aksesuarlar araç ların satış maliyetlerini artırdıkları için butik tarafı başarılı ama performans olarak vasat olurlar.

Metamorfoz
    Misafir
    kaliteli hoparlör hangi markadır böyle sisteme nasıl bi anfi almam gereklidir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)