1.4 140 lık sc lı olan motormu atmosferık 2.0 fsi mı alır 0 dan kalkısta rollıngde ne olur sızce?
1.4 140 lık sc lı olan motormu atmosferık 2.0 fsi mı alır 0 dan kalkısta rollıngde ne olur sızce?
tsi anlatılan kadar gidiyosa tsi geçer. benim şahsi görüşüm; drag konusunda yorum yapamam ama , rollde ve uzunda 2.0fsi ayırır diye düşünüyorum, tabi kıyaslanan araçların 2side aynı araçsa
fsi alır diyorum.. tsi stock olucak ama![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
TSI ilk ivmelenmede falan gecer ama sonrasında FSI alır diye düsünüyorum.
Jetta kullandım 2.0 FSI gayet iyi gidiyordu
Ya da param anca ona yeter diye duygusal yaklasıyorum![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
140 lık tsi için uzunda soluğu kesiliyor diyorlardı uzun mesafede hacimden dolayı 2.0 fsi alabilir ama geçilsede tsi ın üstünlüğü var benim gözümde...
TSI önde gider ama son hızlara doğru FSI uzar gider.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bende uzadıkca fsi olabılecegını dusunuorum ama kısa mesafelerde tsi gıbı gelıo cunku ınanılmaz gaz tepkısı var her devırde sc den oturu tamam kagıt ustunde 140 ps ancak devır bandı guclu bır arac 2.0 fsi ın kendını gostermesı ıcın acılması lazım
önce tsi sonra fsi![]()
aynı arabanın 140 lık tsi ile 150 lik fsi Bence gayet açık.
Ya golftür yada jettadır. JEttada biraz ileri yaş arabası olduğu için kesin golftür![]()
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
golf yada jetta ıcın konusuyorsak ve zır stock olucaksa mınımum 170-180lere kadar tsı daha ıyı ıvmelenecektır.ondan sonra fsı ın arayı kapayıp gecmesıde tamamen sallıyorum ama mantıken 200lerı bulacaktır.sonrasında fsı onde olur sanırım.ama drag yada 200lere kadar roll olursa tsı derım bende.cok canlı aletler 140 ve 170lık tsı lar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)