2 gün önce aracımın orjinal resimlerini koymuştum aracım bugün tamamen bitti diğer konuda söylediğim gibi yanlızca paçalıklar cp-r'lar ve spoon spoiler kaldı umarım onlarıda en kısa zamanda tamamlarım...
![]()
2 gün önce aracımın orjinal resimlerini koymuştum aracım bugün tamamen bitti diğer konuda söylediğim gibi yanlızca paçalıklar cp-r'lar ve spoon spoiler kaldı umarım onlarıda en kısa zamanda tamamlarım...
![]()
çok güzel maşallah![]()
kocaman bir maşallahı hak ettiplakalık yerlerınıde kapatabilirsen güzel olur
![]()
maşallak super olmus cok sade istediklerini haricinde birde bence ek4 marşpiyel takarsan dahada toplar araba kendini kazasiz belasiz![]()
kocaman bir maşallah araca cok sık gercekten![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Araba boyandıktan sonra cok daha iyi durdu , si-r lip'i sadeliğini tamamladı , bir de şoförü şeker bir insan olunca gelde maşallah deme![]()
yavrum cıcek gıbı olmus![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
düzgün bir si ve doğru ellerde doğru adımlarla çok güzel sonuçlar ortaya çıkabiliyor keşke piyasadaki bütün siların kıymeti bu kadar bilinse... maşallah kenan abi şu eksiklerde tamamlansında tam anlamıyla prof. çekimleri yapalım![]()
önden çok güzel duruyor özellikle farlar süper olmuş..
ama ön plakasız orada bi boşluk var gibi ben plaka yakıştırıyorum eg'lere.. maşallah .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)