bi arkadasima araba alicaz daha once 306 gti ve typar bindi suan arabasi yok ve bu paralara sedan benzinli bi araba almak istiyo spor goruntu yapilabilecek ne onerirsiniz az kilometre ve temiz olmak sartı ariyo.
bi arkadasima araba alicaz daha once 306 gti ve typar bindi suan arabasi yok ve bu paralara sedan benzinli bi araba almak istiyo spor goruntu yapilabilecek ne onerirsiniz az kilometre ve temiz olmak sartı ariyo.
20-25 arası temiz vti bulabilirsin
zevk fanatiklik vs olablr saygı duyarım yada parası çoktur fln ama 20-25 bin lira vti a veren aklı anlamıyorum açıkcası..
volvo s40 1,9t4
yüklendiğinde vti hikaye kalır,donanım güvenlik...iyi bi alternatiftir
![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
vti istemiyo biraz aile tipi olsun ama spor gorunumlu yapacak yada o sekilde varsa alir cunku 2 araba bindi hayatinda ikisinide pert etti ve evli 2 cocuk babasi volvo olabilir secenkler varsa buraya koyarsaniz iyi olur.vtec 2 de olabilir mesela golf olur e46 sedan olur 318 veya 320. e36 coupe veya cabrio istemiyo.
o paralara düzgün e46 pek zannetmiyorum
golf yerinede ben olsam s70 t5 alırdım
güç+konfor+pek günce bi araba olmadığı için dışıyla uğraşmakta keyfir verir..
s40 ta olabilir ama niyese s70 daha oturaklı geliyo s40tan..
Alfa 156 2004model ve üstü yani yeni kasalardan bulunabilir.
Gayet sportif donanımlı keyifli ve karizmatik bir seçim olur bence...
www.honda-tech.com
modelli bi araç al al ne vti yı arkadaşlar
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)