neden B16 ?
Yada madem B16 neden EK vtec düşünmüosun
şahsi fikrim FD ye K swap tır
ve FD ye K swap B swap dan daha az maliyetli olur
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
benim Honda'da efsane olarak gördüğüm bi motor, merak ettiğim zaten fd civice swap yapmak değil, sadece bu motoru stock olarak taksak nasıl olur![]()
bencede k daha iyi olur
beyaz bi fd'ye k20 yapcen sonrada turbo bak keyfe sen.. motor ve işletmek sorunu olmasa tr.de ne araclar olucakda işte sıkıntıar içinde bişiler yapmaya çalışıoz... Çoğu insanın içinde yapmak istediği proje swap vardır ama tr. şartlarında hep ertelioz hep ertelioz....
geLsin hayat biLdiği gibi.......
Rpm Race Events......
kendi isteğim k20 olurdu ama.... b16 ruhsata işletme konusunda sıkıntı yaşamazsın N\A şekilde gayet keyifli olur
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
ek sedan ile fd kasa arasinda ne kadar agirlik farki var?
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
fd agır bı araba ve b16A2 bence o kasaya bıraz dusuk kalır cok fazla zevk vermeyebılır bana gore K20 ancak o arabada zevk verır b16 o kasanın agırlıgına yetemez gıbıme gelıo ama tabı farklı bır proje olur![]()
b16 yı b16 yapan bence vti kasa ben başka araca yakıştırmıyorum o motoruama k20 denilince gerçekten çok çılgın işler çıkıyor ortaya eg,ek kasalarda nasıl yürüdüğünü biliyoruz
k20 her zaman iyidir
![]()
FD'ye B16 işletemezsin. Takıcağın motor aracın yaşından daha eski olamaz. Ayrıca o kocaman ve ağır kasada B16 hiçbirşey yapamaz. K20 hatta K24 çok güzel olur ama.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Değişk olurdu , ama fdye kıyamazdım ben olsam sanırım o kadar işlem görmesine![]()
Instagram: mutusgarage
Yaştan ötürü işletilememesini yeni duyuyorum.Demek ki uysa bile;ki uymaması için bir neden yok;bu sefer prosedür karşısına çıkacak insanın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)