edittttttttttttttttttttttt
hankook un tüm bayileri aradım , ithalatçıyı arıyo hesi ve hepsi de yok cevabınıyo.2tane kırşehirde varmış sadece.Hanhook harici bişey almak durumundayım özetle.
Bşkaçyerden sordum şimdi ,
michelin 250
goodyear 225
brigstone 275
dunlop 220
toyo 175
fiyat verdiler ,,,, 120 140 arası bikaç dandik marka vardı ama onları yazmıyorum bile...Şimdi lastik olayı önemli can taşıyosun nihayetinde ve almışken bikaç sene boyunca biniliyo.Fiyata bakmadan şunu al diyeceğiniz bi model varmı?Bugün içi karar verip alıcam çünkü ve hankook dışında hiç araştırmam olmadığı için hiç bi bilgim de yok.acil önerinize ihtiyacım var..
."."."."."."."."."."."."."."."."."."."."."."."."." ."."."."."."."."."."."."."."."."."."."."."."."."." ."."."."."
arkadaşlar lensolarımı aldım biliyosunuz.Sıra geldi lansiğe , 40 yanaktır 45 yanaktır gidip gelirken ince yanakta tecrübeli olmadığım için alır almaz lastiğin başına bişey getirmeyelim diye 45 te karar kıldım.Taban genişliği ile ilgili bi bilgim yok , 205 ile 215 arasında ne fark oluyo , geniş taban olunca ne gibi avantaj dezavantaj oluyo bunları anlatabilirmisiniz?
xxx/45/R17 ölçüdeki taban ve en önemliside lastik tavsiyenizi alabilirmiyim?
Aynı jantın 18 ini kullanan murat arkadaşım Hankook ventus V12 Evo kullanıyomuş tavsiye etti.Siz neler önerirsiniz?
editttt
kapı içinde teneke bi plaka var , onda
185 65 R15
195 60 R15
205 50 R16 yazıyo ,,, teneke jant üzerindeki kışlıklar da 185 65 R15