Coğuna baktim ama elinde şemasi olan yada paylaşmak isteyen Olurmu diye actim Konuyu! hazir almaktan sıkıldım artik kendim uğraşip yapmak istiyorum EMEK harcamak istiyorum:
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=54386
bunu kullanabilirsiniz..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
sana tavsiyem power led tak daha güçlü ışık veriyor piyasadakilerın ışığı çok cılız yapacaksan en az 20 led li yapki ferrarilerdeki gibi olsun.
ben kendim yapmıştım ama sponsorlarda maxi nin yaptığı çok çok daha güzel bi danış istersen![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Pic programlayarak yapcaksın.Acemilik zamanlarımda bende yukarıda verilen linklerdeki devreleri yapıyordum ama hiçbiri picle yapılanlar kadar hızlı ve güzel degil.
Picli devrelerde ise emeklemeden yürüyemezsin ve ben de dahil olmak üzere pic kontrollü devrelerde kişisel yazılımları ve devreleri kimse kolay kolay paylaşmaz.Çünkü yazılım işi kolay bi iş degil ve bu işten ekmek yiyen de çok.
Kendin yapmak istiyorsan önce Pic Assembly dilini ögrenmeni öneririm.Tabi ayıracak zamanın varsa.
Biliyorum tabiki kolay bişey değil emek var sonuçta pek fazla anlamadiğim için şemasini bulursak kendimiz yapabiliriz dedi abim onun için bende araştirayim dedim kolay bişey diye ama olmayacak sanirim. :S
iyide ,para ver al sana emek zaten,gidipte insanlar yillarini aylarinisaatlerini verdigi seyi niye paylassinlar ki ? ben sana bise solimmi senin bu dedigin emek degil,isi belese getirmek denir hic bozulup gucenme..he diyebilirsinki durum yok nabiim..ee oda senin bilcegin is allah kolaylik versin derim,3gun atiyorum sigara icme,2gun mc yeme..para ver al derim..aman iste boyle yani ...
- K -
________
Dr.Ecu
şema şema diyorsun ama şemanın bir önemi yok çünkü yapılan devreler mikroişlemci ile yapılıyor.
Öyle 3 transistör 2 direnç 5 kondansatör ile yapılan bir mevzu değil , içeride çalışan bir program var,
yanıp sönmeleri ve çıkıştaki pwm dalga sinyal şeklini mikroişlemci sağlıyor.
kısacası sana şemayı versem bile işine yaramaz,
programıda alman lazım ki onuda vermem kusura bakma
hemen aklına daha önce benim yaptığım bir devreden programı kopyalamak gelebilir,
o da mümkün değil çünkü mikroişlemci üzerinden programı indiremezsin, proteklidir.
pic = bir çeşit microişlemci demek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)