Bir arkadasımıza almayı düsünüyoruz bilen gören varsa düsüncelerinizi ögrenmek isterim aracın birtek kaputu degisikmis yayaya carpmıs oldugunu söyledi sahibi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-clio-rs/detay
Bir arkadasımıza almayı düsünüyoruz bilen gören varsa düsüncelerinizi ögrenmek isterim aracın birtek kaputu degisikmis yayaya carpmıs oldugunu söyledi sahibi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-clio-rs/detay
güncelll!!!
valla benim bildgn kadarıyla cogu rs kazalıymıs saglam rs yok dıolardı buda onlardan sanırım.ben girme derim ama genede sen bilirsin.iice bi baktir motorda sorun yoksa alınabilir güzel duruo.
Yazdıklarına göre bakımlı temiz gibi ama o zmn fiyat neden 16.000. Tramer kaydıyla soruşturmaya başlayın bence işe..Plakası da kapalı ama![]()
ya tabikide cogunda kaza var bizim için önemli olan yürürü saselerde sorun olmasın bıze masraf acmasın rollere gelen bır aracmı cok yorulmusmu ogrenmek ıstedıgımız gecmisibilen varsa yardımlarını bekliyorum tesekkurler
araç görüldüğü üzere alınacak bi rs ama ! görünmeyen na vardır bilemicem gidip bakmakta fayda var
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Günahın ıalmayayım ama eski CLB ye benziyor. Görkem eski plakasını da çıkarır mısın bakalım CLB miymiş? Eğer oysa seceresini dökerim sanaDeğilse Görkemin yazacaklarına kulak ver derim.
2 spor araba ilanından 1inin satış nedeni yurt dışına çıkacağından dolayı. Yauw nüfus yurtdışını akıyor herhalde. Ne yurtdışıymış
kimse tanımıyormu bu aracı arkadaslar...
2003 ten beri kasko veya sigortadan bi kaza parası almamış kendi cebinden yaptırdıysa bilemeyiz
2001-RENAULT-CLIO 2.0 16V SPORT
Plaka No : 034-ZY8569
Şasi No : *************2515
benımde ilk ilana düştüğünden beri kollagıdım bır aractı şuan ılanı kalkmış sistem pasif yaptı yazıyor...benım bı arkadasım baktırdı içi dışı tertemiz paşaoğlunda biliniyormuş araç değişeni yokmuş denildi bana bu hafta içi kendım bakmayı dusunuyorum eger satılmadıysa.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)