dayı ekldeğin videoda evde kimse yokk![]()
videoyu göremiyorm gören var mı
link varmı?
nicee : ) haftaya bende eklemeye baslarim toptan![]()
benle tabi denersinsen dolu arabanla anca filtreli araçlarla deniyosun senden hızlı biri olumu nedense hemen araban bozuluyo
![]()
serhatla bidene de görelim neler oluyor.
he illa benle denemek istiyosan akşam alırım bs yi deneriz koçum muhahahahah![]()
![]()
![]()
BS typeR dan ödün patlıyo dimi muhahahahah![]()
![]()
haha ne alaka olm gidip başkasının arabsını almak ne alaka bende gidip yektanın arabasınımı alıyım mevzuya bak
serhata ben ztn geçersin dedim kardeşim isterse bu akşam denerim
ama kanka sen arabanı yap öle gel hahahahaha
he ztn bende evde malzeme çok kanka bilmen lzım1-2 eksiğim onuda alcak olsam serhat getircekti sıkıntı yok yani kimin geçtiği konusunda
senide beklioruz artık![]()
sen hani rollingi bırakmıştın. çakalbende senin gibi araba boşken rollingi bırakıyorum doldurduktan sonra istediğin zaman istediğin yerde deneriz. hatta yiyosa iddaa basar trafik yaparız.
arabayı doldurmak problem değil ama gazda gelmem şuan daha gerekli yerler para harcıyorum.ben senin gibi olmıycam sen bişrazdan başlarsın yine yok benim vergim düşük yok daha az benzin yakıyorum muhabbetlerine bu arada seni daha yeni R typeR geçmedimi
diğer arabaları örnek veriyorum ki ona göre göre gider yap 10.000 tl ye bakar sonra üzülürsün.
![]()
![]()
![]()
ozaman çok ısrar ediyorum sana randevu veriyorum önümüzdeki hafta pazar sabahı saat 07:30 seni topkapı shellde bekliyorum. bi kaç araba kumburgaza doğru sıkalım bakalım neler olucak hem daha iyi ozaman senin speclerinde BS de olur R typeR da olur. ben senle sadce filtre ilede deneriz nasılsa ya işin olur gelmezsin yada araban bozuk olur. bu mesaja gelmeyen *** olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)