Arkadaslar dün gece 1 gibi Kuşadası'ndan dondüm arabanın tampon kaput böcek mezarlığı olduaksam 8-9 a kadar açık sisli Zincirlikuyu civarına yakın iyi bir yikamaci var mı ? Tercihen meg urunleri kullanan?
Arkadaslar dün gece 1 gibi Kuşadası'ndan dondüm arabanın tampon kaput böcek mezarlığı olduaksam 8-9 a kadar açık sisli Zincirlikuyu civarına yakın iyi bir yikamaci var mı ? Tercihen meg urunleri kullanan?
bahcelievlere git Ozgur'un yerine, yikamasi artik cok iyiymis diye duydum![]()
akşam 8-9 a kadar açıkmı sanayideki yıkamacı arkadaşlar muştu ?
bir de maslakta nerde meg. var yaw ?
yaşar abi bildiğim kadarı ile o saatlere kadar sanayide oluyor şimdi baktım numarasını bulamadım
benzincinin yanından aşağı sallandığında parke taşlı rampayı iner inmez soldaki sokakta ard car oto yıkama
atatürk sanayi, arda oto yıkama yasar dayımız abımız herseyımızın yerı war, her konuda yardımcı olur...
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
kardeşim saat bilmiyorum ama gayrettepe aycibin garajı var sanada yakın![]()
Senin telefonunu bilmiyordum Sefa bir arkadaşa gelecek beklermisin dedi tamam kardeşim dedim seni 20 30 a kadar bekledim bilgin olsun araban geldiginde fırçayla yıkayacagım![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
tolga
alternatif olarak fulya'da shell ve onun karşısındaki opette akşam saatlerinde de yıkama yapıyorlar haberin olsun
(shell yıkama shellin arka tarafında , yoldan görünmez)
ama tabii maslak / yaşar usta'nın yerini tutmaz o ayrı...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)