Bu 2 markadan birisini tercih etcek olsanız hangisini düşünürdünüz.
Konfor,yol tutuş,performans,Güvenlik,2. elde satarken zorlanmayacak,
Hangi marka daha iyi size göre![]()
Honda
Alfa Romeo
Bu 2 markadan birisini tercih etcek olsanız hangisini düşünürdünüz.
Konfor,yol tutuş,performans,Güvenlik,2. elde satarken zorlanmayacak,
Hangi marka daha iyi size göre![]()
yol tutuş, guvenlık, konfor.. bunlarda alfanın daha iyi oldunu kullanan anlar anca.. buda kanıtlı video sıralamaya goz gezdırın..
http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek
ankete katılanlar nedenlerıyle soylerlerse daha iyi olur..
Ben oyumu Honda dan yana kullandım 2 sene de Alfa kullandım
nedenlerim de :yakıt+varyatör +elden çıkartmak da zor.
mazdanın birinci olması normal arıza olayında
deposuna işesen gidecek utanmasa
vw sürekli teknik hata verir , sürekli ışık yakar oda normal sıralaması![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
tabıkı honda normal kulanım acısındanda ıyı performans olarakta daha ıyı.alfa nın tek kozu tasarımı ekzotık bır arac olusu
hondanın yanında alfanın lafımı olur ya?
bence performans eşit gibi ,,,güvenlik konfor yoltutuş alfa,,,2 el honda da tabiki,,,,ama ben alfa alırdım 145 serisinden sonraki seriileri olmak şartıyla,,,makyajlı 156--147--159---mito şeklinde bu modelleri alırım açıkcası .........
Honda derim. Araç alırken tek birşeye bakmam tasarım, konfor, yakıt tüketimi, yedek parça, 2.el satışı vs. Tasarım alfanın güzel ancak bence eskidi ve sıktı 156 senelerce aynı yüzle gezdi mirasını 159a bıraktı bir üst sınıf araç olarak devam ediyor. Konfor olarak alfa daha üstün olabilir, yakıt tüketiminde honda daha öne çıkıyor yedek parçada yine honda ve 2.el satışta yine honda olarak öne çıkıyor. Galericilerin bile korktuğu bikaç markadan birisi alfa romeo satma derdi olmayan insan için güzel seçim alfa romeo olsun saab olsun subaru tarzı piyasada az bulunan araçlar
159 bir üst sınıf olarak devam etmiyor. 156'da d segment, 159'da d segment.
Alfa Romeo'nun hangi modeli ile, Honda'nın hangi modeli karşılaştırılıyor? 156-159'un dengi Accord'dur Honda'da. Biri yol tutuş üzerine açıldı bu konu demiş, yol tutuşta Accord her iki Alfa'nın da yanına yaklaşamaz. Alfa'mı Honda'mı dersek bu forumda cevap baştan belli zaten.
Ayrıca o listede sorunsuz olarak 22. olmuş. Dünyada sacede marka 22 adet otomobil markası olmadığına göre Alfa'dan sonunlu pek çok araç var o zaman o listeye giremeyen...
916 V6 Turbo
HONDA derim eski alfacı yeni hondacı olarak
alfanın sıkıntısı bitmez..satışı zor gerçi her aracın hastası var..
tartısmaya gerek yok tabikide alfa romeo ama hangi modelleri karşılaştırıyorsun oraıda çok önemli
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)