nakayama(turgay) arkadaşımız bana hondanın alfadan daha iyi yol tuttuğunu öne sürdü bende bu yuzden bole bı konu acılmasını ıstedım ama onlar 2. el piyasası olayınıda soktular olaya bızım asıl amacımız bu ıkı aracıda kullanıp hangisinin yol tutuşunun konforunun ve guvenlıgının daha iyi oldugu hakkında bilgi sahibi olmaktır ama onlar bu konularda alfanın daha ustun oldugunu bıldıklerı ıcın hemen kavram biraz değişsin diye 2. el işinide soktular olaya biz alfacılar olarak alfanın 2. elinin fazla olmadını bılıoruz saten sız kendı araclarınıza bakın frene bastınmı durmayan araca arac demem ben ne kadar performanslı olsada.. Alfa sorunlu dıyorsunuz 176 bın kmde 2000 model 156 ım var 2003 yılından beri bende olan aracın sadece servise gitmek zorunda bir kere bıraktı oda şarj dınamosunun yanmasından dolayı alın sıze sorunlu araba.. lutfen alfaya bınıp kullanmadan yorum yabmayın rica edıyorum.. alfa onu yabtı bunu yabtı dıosunuz hndalara hıcmı bir şey olmuor cok merak edıorum dogrusu.. ki benım 91 model honda civicimde oldu 2005 ten 2008 yılına kadar onuda kullandım..
evet arkadaşlar yukarıdakı yazıyı dıger konudada yazdım ama cogu kısının okumıcanı bıldıgım ıcın buraya kopyaladım aynısını.. konuya donersek nakayama(turgay) arkadaşımız bana HONDA marka aracın ALFA ROMEO marka araçtan daha iyi yol tuttuğunu daha konforlu oldugunu daha guvenlı oldunu soyledı.. evet arkadaşlar iki aracıda kullanıp (YOL TUTUŞ, KONFOR, GÜVENLİK) bu konuları değerlendirirsek siz ne düşünüyorsunuz.. Bu arada biz alfa sahipleri olarak alfanın 2. eli zayıf bunu kabul edıyoruz.. amma vekalin arabasını tanıyan insan arabasını herturlu satar neden dersenız bız alfamızın pıyasasını bılıoruz nerde satılcagınıda bılıoruz bu yuzden sızın 2. eli dusunmesıne gerek yok cunku bız satmak ıstedımızde nasıl satacagımızı bılıyoruz.. evet arkdaşlar konuya donersek yukarıda buyuk harfle yazılı konularda siz ne düşünüyorsunuz..???