slm arkadaşlar serhat ben nokia e72 telefonu kullanan arkadaşlar varsa ıyı kotu yonlerıyle bılgı verırsenız sevınırım yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.
slm arkadaşlar serhat ben nokia e72 telefonu kullanan arkadaşlar varsa ıyı kotu yonlerıyle bılgı verırsenız sevınırım yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.
serhat can kardeşim sormak istedğin bı soru veya öğranmek ıstedğin varsa sirek onu yönelt ulaşmak istedğie daha çabuk ulaşırsın
O bütçelere daha iyi telefonlar var.![]()
O paraya alıncak bence en iyi telefon hiç çekinme al derim bende E71 var çok memnunum İphoneda kullandım blackberryde kullandım ama en rahatı E71 ama E72 bi üst versiyonu çok güzel telefon almalısın bnce
bende e72 kullanıyorum gerçekten çok başarılı olmuş laptop ta yapabildiğim herşeyi telefondan yapabiliyorum desem abartmış olmam![]()
valla bende yaklasık 2.5 aydır kullanıorum internette gezinmesi,kamerası,tusların konumu ve kullanımı , maillerine anında ulasabiliosun, navigasyonu fln cok iyi. tipi fln da güzel bence tabii ben de tavsiye ederim.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
eet bak onu sölemeyi unutmusum bende konusma internet fln 5 6 gun gidio.. bi de güc tasarruf modu var onu acıp denedim 1 haftada net gitti 24 acık telefon
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
E71 çok iyiydi.. E72 daha da iyi..
Bütçen uygunsa tereddütün olmasın, keza pişman etmez..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
dusun yanı askerde e72 le nete gırdım konustum sarjzı cok fena gııdyo cokta kulanıslı bı tel bence al kacırma![]()
bişey sorcam
e71 lerin bazılarının klavyesi normal bilgisayar klavyesi. bazılarında y harfi ile z harfinin yeri değişik. bunun nedeni nedir?
ikinci resim çok net olmasa da y harfi sol en altta..
e72 nin kamerasından memnun olmayan bir tek ben varım sanırım![]()
kısmet olursa bende almayı düşünüyorum şuanki telefonumdanda çok memnunum ama önce e71 düşünüyordum e72 varken oda alınmaz![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)