Arkadaşlar bir proje için özellikle mat siyah olmayan, mat füme tercihi kaplama örneklerine ihtiyacımız var. Sizlerden gördüğünüz, yada elinizde olan örneklerin resimleri varsa bekliorum. Kolay gelsin
Arkadaşlar bir proje için özellikle mat siyah olmayan, mat füme tercihi kaplama örneklerine ihtiyacımız var. Sizlerden gördüğünüz, yada elinizde olan örneklerin resimleri varsa bekliorum. Kolay gelsin
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ışıkta duruyor die bu şekilde görünüyor mat siyah sanırım. Ancak benimde 3 aşağı 5 yukarı yakalamak istediğim renk bu
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
buğra abinin eklediği bi audi vardı onda çok güzel durmuştu, gün batımıyla rengi değişik bi hal almıştıo fotoyu bulamadım bulan veya kaydeden yüklerse sevinirim
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Bu bmw işte çok ii bir örnek sağol.
evet bi audi s5 vardı mat füme. müthiş duruyodu. resmi bulamadım ben de. bi de yeşilköyde mat füme x6 var
mat artık out oldu![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
cırtlak ve sedefli renkler
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)