http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-kirmizi/detay
bu araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-kirmizi/detay
bu araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar??
kaza,boya vesaire durumu hakkında bi bilgin var mı acaba?
göstergelerde makyajlı kasanın ki sanırsam.
göbek değişmiş değil de sanki yıpranmış gibi duruyor :S :S
gerçi sizde gti var sizin kadar anlamam da bana değişmiş gibi gelmedi!
evet arkadaşlar boya,kaza,orjinallik durumu hakkında bilgi sahibi olan var mı bu araç hakkında. acil bilgi lazım
hmm. doğrudur ince bi detay
güncelllll, acildir beyler
Benimde ilk farkettiğim airbag'in 99 ve üstü 106lara ait olduğu.Bence airbag ile ilgili düşünmek lazım? Değişti mi? neden değişti vs gibi.
ya koltukları filanda değiştirmiş, içeriyi daha güzel bi hale getirmek için mi yapmış yoksa yıpranıklık filan vardı yada patladı mı bi yerede değiştirmiş komple.. hepsi soru işareti.
boyasızını arıyorsanız cok zor bulursunuz o modellerde.boyle bır araba ıcın .
bırde boyalı var boyalı var onuda bılmek lazım ılla komple boyalı dıye tursu gebermıs demek degıl keza degısen bıle oldugunda aynı sey gecerlı.
siz kırmızımı arıyorsunuz ?
206RC - VTİ - 106 GTİ üçlüsünden birine kısmetse 2hafta sonra niyetlenicem ..fiyat olarak
uygun olduğundan dolayıda 106GTİ yi performans/fiyat oranı sebebiyle ciddi ciddi
düşünüyorum.
bilgi amaçlı konu açtım o yüzden.
gti de kırmızı,beyaz,sarı,indigo blue tercihim.
boyalı var boyalı var dediğiniz gibi.komple boyanmadan önceki fotoğrafları olması lazım ki
akılda soru işareti kalmasın.
yanlış anlamayın ama biliyorsunuz ama eksik biliyorsunuz ve anlamı kalmıyor bildiğinizin...
Çıta iptalinin söz konusu olduğuna nereden vardınız?
Çamurluk sinyali vs.. millet 98 vti a 99 görünüm veriyo şüphelenmiyorsunuz adam sinyal rengini değiştirmiş şüphe ediyorsunuz..
98 yılının ilk 6 ayında hatta ilk 5 ayında satışa sunulan 106 gti larda vardı çıta evet ancak sonrasında böyle bişi yok örneğin...
evet 98in 2. yarısından sonrakiler kapı çıtasız. Fotoğraflardan diri duruyor. Direksiyon içinde kesin airbag açtı anlamına gelmez. belki zamanında satıp spor direksiyon almıştır ve tekrar araken bunu bulup takmıştır sahibi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)