Bunun Türkiye de fabrikasının kurulabilmesi için bu hafta insanlara davetler veriyoruz talebi görmek için tepkileri görmek için sizinde yorumlarınızı merak ettim.
http://www.izlesene.com/video/arabal...ba-yeni/855012
http://www.terrafugia.com/index.html
http://news.cnet.com/terrafugias-fly...maiden-voyage/
Fiyatı 200.000 $ olacak normal trafikte rahatça gezebilecek 97 oktan benzin ile çalışıyor şimdilik 2 kişilik ve 480kg
ekliyorum ozaman :
eğitim ücreti ayrı ve eğitim merkezi olacak
herkes uçamayacak tabiki kurallar uygalanacak
20 liralik koy deyip çıkarsan havada benzin biter80Lt depoyla 600km yol mesafesi ver LPG uygulanmıyor
vergisi bakan uyanana kadar yok
Genel kullanım şu şekilde olacak evden binip çıkacaksınız hava alanına gidip izin alarak kalkacaksınız tekrar aynı şekilde ineceksiniz tabiki E5 den E6 dan falan kalkmıcaksınız
Dediğim gibi bu bir proje şuanda üretilen ve uçan var zaten sıkıntı yok fabrikası yok bizde türkiyede kurulması için gerekli insanları ülkemize davet ettik ve ülkemizin tanıtımını yapıp burada yapılması için ikna etmeye çalışacağız şimdilik bilgiler bunun ile sınırlı da olsa biliyoruz ki uçan arabalar geleceğin bir parası olacak bunda 30 yıl önce vefat eden birinin 2010 yılını hayal etmek lüksü bence yoktu ve bizde 2050 için sadece tahmin yürütebiliriz biliyoruz ki teknoloji ölüm hariç artık herşeye çözüm bulabiliyor.