Artık araç alınacak fakat hangisi e46 düşüncemiz yoğun ama eskidi artık ve çok görür olduk rx8 de motor ömrü ve yakıt tükemi hakkında bilgimiz yok yardımcı olabilecek ,görüşü olan arkadaşlar bekliyorum...Saygılar![]()
Artık araç alınacak fakat hangisi e46 düşüncemiz yoğun ama eskidi artık ve çok görür olduk rx8 de motor ömrü ve yakıt tükemi hakkında bilgimiz yok yardımcı olabilecek ,görüşü olan arkadaşlar bekliyorum...Saygılar![]()
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
320ci ler eskidei baya ve temiz bulmakta zorlastı tabiyki.rx8 dede motor ömrü 100k civarı demisti sitede bikac arkadas buda cok az bence.yakıt olarakta 320lerde az yakmıyor sonucta.bütce nedir
Bence bmw çünkü;
Parçası mazdaya göre bol ve ucuz
Ayrıca her bölgedeki sanayilerde ustası bulanabilir.
1.3 rotary motorun her zaman anlayan usatası çıkmayabiliyor.
Mazda forumundan duyduğuma göre motor yenileme 8.800 lira gibi birşeymiş..
hurafelere inanmayın yok öle 100k km fln noluyo kendi kendini patlatıyomu 5 saniye içinde 100k gelince .
çok yaktıgı dogru üzer![]()
1881 - 193∞
bi ara heves etmıştım ben de arastırmıştım çok yaktıgı dogru motorunun ömrünün kısa olduguda aşşağı yukarı doğru, ama yenı makına maalıyetlerı dıger v tıpı araçlarınkı gıbı degıl dıye bı sonuca ulaşmıştım...bence 320 ile rx8 kıyaslanamaz ,RX8![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
hem gitmeyecek hemde 20lt yakcak saçmalık! e46 diyeceğim ama ondanda baydım ya e46 yada başka bir araç derim...
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/53513-alinik_rx8.html burda konusu vardı belkı isine yarar
rx-8i iyi düşünmek lazım.
ustasıda parçasıda bulunmaz.
motor ömrünü abartmamışlar, en fazla 100-120.000 km.
satmak isterseniz emin olun aldığınızın çok çok altında satarsınız.
süspansiyonuda felaket derecede sert. gelmez bizim yollara.
her çukurda içiniz cız eder, tak tak seslerden!
performans isterseniz elbette rx-8 uygundur.
ha unutmadan buda km'de 50-60 kuruşa...
konuyu bölmek gibi olmasın ama bilenlere sorayım.
standart evo 9 - standart rx8 hangisi şehir içi fazla yakar ?
makyajli 320 ci diyorum ici disi orjinal m olmak sartiyla.2004 -2005 model az kilometrede bulursan al bin bmw modasi gecmez.
320 yerine 328 yada 330 olsa daha güzel olurdu rx8 tutulmadı trde saçma bence alınması..
kusura bakamayın ama bir ön yargıdır gidiyor kualkdan dolma sözlerle konuşulup insanlar yanılıtılıyor
gel arakdasım benim rx8 e bindiriyim seni sonra kararı kendin ver
100km motor bitmiyor mazda 100bin km garanti veriyor motora yagını eksiltmez isen 300bin milde olanları usada yürür halde yani motor olayı yalan doğru olan kısımlar
kullanmana baglı yakar 100 km 12 14 arası yakıyorum basmaz isem sehir içi sehir dısı yüksek hız 200+ larla 14 arası yaktım
dip gaz redline gide gide 22 ltleri gördüm ustası az evet sadece mazda servisleri bakabilir bu aklında kalsın ama sunlarıda yazım
en önemlisi vergisi276 tl ödüorum
1 bose muzik sistemi
2 recaro koltuklar (babasından) R3 te
3 koltuk ısıtma elektrikli koltuk revolution ve 40th da
deri döşeme vs vs ve arkadan itiş saymakla bitmez ikinci bir araban olmıycaksa rx8 alma üzülürsün4 kişi zor sıgar sıgmaz hatta ama su var arabaya bakıcam diye 180 derece kafa ceviren baykus cok olur trafikte bilgine
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)