İlk Amatör ÇekimlerimGece Çekimi Olduğu İçin Ayarlamasını Becerememiş Olabilirim
Eksiklerimi Artılarımı Söylerseniz Dahada İlerleyeceğime İnanıyorum
Dediğim Gibi İlk Daha.
![]()
İlk Amatör ÇekimlerimGece Çekimi Olduğu İçin Ayarlamasını Becerememiş Olabilirim
Eksiklerimi Artılarımı Söylerseniz Dahada İlerleyeceğime İnanıyorum
Dediğim Gibi İlk Daha.
![]()
maşallah allah kaza bela vermesın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
güzel kareler elinize sağlıkaraçta çok hoş maşallah...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah güzel araç.fiat orjinal jantlarını daha güzel yapabilirdi bence bu arabanın.
Elinize sağlık.Sanırım tek sorun flaş patlaması gibi görünüyor.Mesela flaşsız yapılan aracın arkasının çekimi daha güzel olmuş bence.
marea kardeşim maşallah diyorum yanlız arkadaşında dediği gbi flaş sorunu war olmasa daha güzel resimler ortaya cıkar![]()
Maşallah nazar değmesin bu araçların performansları hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz. Bizim mahallede 3 4 yıldır yatak bi tane Station Wagon Marea var yanında 2.0 20V yazıyor araba gelen olarak iyi ama farkarlını falan kırmış çocuklar alıp toplanıp binilirmi turbolansa nasıl olur.
cem abim tşk ederim. kız arkadaşım oturuyor abi karsıyakada. haftanın 4-5 günü karsıyakada görmen normal
teşekkür ederim.17" stilo jantı düşünmüyor değilim şu sıralar. bence hlx jantları güzel ama 15" marea gibi büyük bir arabaya ufak kalıyor,daha büyük yapılabilirmiş,sadece jantları göstertmek icin lastik ebatlarını ufalttım =) hlx jantının dizaynını seviyorum
teşekkürler. evet flash problemi yasadım birazcık =) gece cekimi oldugu icinde bilassa ayarlamasını pek beceremedim
yiğit sagolasın kardesim tesekkür ederimflash'sız denicem artık gece cekimlerini ögrnemis oldum
![]()
çok tşk ederim.brezilya'da wagon turbo örnekleri cok bu aracların =) ankaradada hgt turbo var bitane.videolarını falan görmüstüm öyle reel görme fırsatım olmadı,lamborghini'yle imprezayla falan yürüyordu. performans olarak beni tatmin ediyor. bravo hgt'lere göre biraz agır kalabiliyor ama aman aman pek fazla degil.egzoslu chipli gti'ların en fazla 1bucuk boy gerisinden takip ediyorum stock halimle. 1300 kg'a yakın oldugunu unutmamak gerek ama. stepnem bile takılı yürümüstüm =)
maaşllah gökancım gayet güzel duruyo,,,,arkadaşlarında dediği gibi flaşsız daha bi şık olmuş,,,,o ışık ayarlarını kurcayıp biraz daha deneme yaptın mı flaşsız güzel işler çıkarabilirsin ......
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)