yaa bunu kaldirmanin bi yolu yokmu yaa..1 ay içinde 3 tane geldi...delircem..hepside park cezasi......anlamiyorm yaaaaa...
yaa bunu kaldirmanin bi yolu yokmu yaa..1 ay içinde 3 tane geldi...delircem..hepside park cezasi......anlamiyorm yaaaaa...
gecen bi yürüodum bi baktım polis yol kenarına park eden bütün aracların plakarını dijital fotoraf makinesi ile resim cekti gitti anlamadım valla :d
ewt aynı sorun bnde de war kota doldurmak için cez yazıyolar geçen gece trafikte bna yazmaya çalıştı arkadan plakamı kesiyo bnde ana awrat söwdüm inş çoluğundan çocuğunda çıkar ddim yazdıysa kendi bilir bunların çoluklarından çocuklarından çıksın kafalara göre yazılan cezalar![]()
bana 5 tane geldi dur ihtarına uymama fln ama öle bişi yok vede şaka rakamlar 700 ytl bitanesi fln anlamıyorum nsl oluyo bu iş
geçen banada yazdılar plakaya...
adamlar arabayla gelmiyolar eline almış a4 kağıdı kalemle dolaşıyo tek tek plakaları alıyo yazdı gitti şerefsiz abi yapma dedim bakarız dedi..
banada geçen taksimde yazmışlar saate bakıyorm gecenin bi saati o tarihte ordaydm ama neden yanlış yere parkediymki allahtan 50ytl idi gittim hemen ondediğim için 30 a düşürdüler itiraz falan uğraşmak istemedim
bidaha gelirse artık uğraşıcam hiç yoktan ceza gonderiyorlar .....
bide birinde okk yanlis park ettim..geldi yazdi plakayi abi tamam hemen çekiyorm dedim..tamam çek dedi...ama genede yazmis sonradan..serefsizlik yaaaa.....ulan hem tamam çek dio sonra arkamdan genede yaziyoo..........
b*ku çıktı bu işin..1 ay içinde 3 cezada ben ödedim..kafalarına göre yazıyorlar..yolda ceple konuşurken görseler bile yazıyorlar aman dikkat..
daha komiği artık cezaları zabıtalarda yazabiliyor..dünyanın en absürt ülkesi olma yolunda hızla ilerliyor ülkemiz..
daha yeni 1500ytl ustunde ceza odemek zorunda kaldım trafik muanesi yapılırken.
Hepsi plakya genelde durdurduklarında nakit aldıkalrı icin cezayı hiç imzalı yok![]()
![]()
![]()
gecen gun vergiden 1 gun sonra gene 1tane geli onu muhtarlıktan almadım katlamaya başladımı??? nereye itraz edicez.
arkadaşlar durum çok vahim az önce bir arkadaş grubuyla konuştuk aynı konuyu..sessiz sakin araba kullanan adamlar bunlar..ceza ödemekten gına gelmiş adamlara..karşımızda kimse yok malesef..kanuni bir uygulama değil yaptıkları..ispat edemeden ceza kesemezler normalde..
yakında emsal teşkil edecek olan bir dava açılacak bence..akıllı hükümetimizin yeni uygulamalarından biri bu..yeni gelir kapısı olarak görünüyor bu uygulama ayrıca diğer aldığım bir duyuma göre istanbuldaki trafik sorunua çözüm olarak insanları yıldırıp araba kullandırmamak amaç..
bana da geçen hafta eski aracımın plakasına ceza geldi göya radara düşmüşüm 2 sene önce aracı sattık borcunu çıkarttık temiz kağıdınıda almıştım trafiğe gittim araştırmaya 2004-2005-2006 yılında plakalara yazılmış binlerce ceza yeni yeni postalanmaya başlamış o zmaanki adreslerine bende nasibimi almışım işte 188,90ytl...bu haksızlık dedim git itiraz et dediler avukata sordum enaz 6-7 ay sürer dedi![]()
şu an istanbulda ceza yemeden araba kullanmanın tek yolu araba kullanmamak..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)