http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...inden-s4/detay
taniyan bilen varmi?
Yanlis hatirlamiyorsam gecen sene Ankara'dan satilmis olmasi gerekiyor ve km si o zaman +200k flndi..Ayni aracmi acaba bilgisi olan varmi?
Tesekkurler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...inden-s4/detay
taniyan bilen varmi?
Yanlis hatirlamiyorsam gecen sene Ankara'dan satilmis olmasi gerekiyor ve km si o zaman +200k flndi..Ayni aracmi acaba bilgisi olan varmi?
Tesekkurler
Ankara'daki araçta 911 jantları vardı ve daha alçaktı gibi hatırlıyorum..
Başka belirgin bi fark yoktu
KM'si 200'dü evet..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
quattro in esp out
dikkatli bakarsan konsolda esp tuşu var![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
cok fazla diri duruyo![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
2004 yılında Bahçeşehirdeydi bu araba sanırımBende fotosu var ama plakası gözükmüyor.
alıntıya HAYIR...
bu araçtan ankarada iki adet wardı birebir aynı birinin arkasında mtm yada mmm gibisinden bişi yazıyodu
RS2 olmasın?
Porsche frenler standart gelir zaten RS2 de.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Nogaro Blue renkte benim bildiğim iki tane S4 vardı ikiside Ankaradaydı..
MTM li olanın kmsi 100 k altında ve zaten çok çok temiz diri güzel parçaları olan araç zatende sahibi foruma üyeydi tanıyan arkadaşlarda var..
Bu araç farklı ve kazalı zamanında 26.000 liralara satıldı Buğra ile Oytun gidip baktılar Ankarada bu arabaya sahibi ilede pazarlık ettiler onlar zaten anlatırlar aracın durumunu.
Evet bide nogaro blue station S4 var. RS4 yada RS2 değil
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Ankara da 2 tane s4 var birisi lec sport Levent abide 911 jantlı olan diğeride Alparslan abideydi sonra başka bi şahısa geçti oda satıyodu sanırım.ama linkteki araca gidip bakan bi yakınım alttan hasarı var gibi bişeyler söylemişti.
Bugra ile Oytun un bakmaya gittikleri s4 bu diye tahmin ediyorum..Cunko o zmanki sahibine ben kendim icin aldigim spoileri satmistim ve msn den surekli konusyorduk..Ismi Omer di ve mercedes s bilmemne aldigi icin satacagini soyluyordu..Dun aksam aracin gecmisi ile ilgili arastirma yaptim ve sahipleri arasinda Omer de vardi...Muhtemelen o s4 bu s4...Yani km si dusurulmus cunku o zaman 203k olmasi gerekiyordu simdi ise 144k.
oytunun baktığı araba..km sine göre oldukça iyi demişti..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
bu aracın sahibi bize komsu idi 2 sene once bu babasının arabası cocukta 5 kapı focus st var sanayiciler o yuzden fabrika adresini yazmıslar sanırım cok duzzgun insanlar ole yalan dolan olmadan sorarsın cevabını alırsın .
hayırlı olsun.
Buğra ve Oytunun Ankaraya gidip baktığı zaman geçen sene Nisan ayı gibiydi..
Yani 1 sene önce araba Ankaradaydı.. 2 senedir bu araba senin komşundaysa demekki bu araba Ankaradaki araba değil ama içinin deri rengine kadar aynı ilginç.. Gerçi onda lip vardı bunda yok '' Ankara da 2 tane s4 var birisi lec sport Levent abide 911 jantlı olan diğeride Alparslan abideydi'' bizim bahsettiğimiz araç muhtemelen Lec Sportun satın aldığı araç demekki hala Ankarada öyleyse bu ilandaki hiç Ankaraya gitmedi ve 3. mavi S4.. Biz karıştırıyoruz öyleyse karışıklık olmuş..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)