Ferrealar 10 gunde usa ıcı ulasıyor tryede 2 haftada gelıyor dıye cabuk geldıgı ıcın supertech aldık.saolasun manevı abımız Sami Ramazanoğluda oem conta hedıye ettı bana elınde varmıs
![]()
Ferrealar 10 gunde usa ıcı ulasıyor tryede 2 haftada gelıyor dıye cabuk geldıgı ıcın supertech aldık.saolasun manevı abımız Sami Ramazanoğluda oem conta hedıye ettı bana elınde varmıs
![]()
bende bı tesekkur edeyım samı abımene zmn bı sıkıntım olsa ne zmn bı yerde takılsam bıkmadan usanmadan saatlerce ben anlayana kdr ornekler verıp anlattıgı ıcın ALLAH bın kere razı olsun. sorcak soru oladıgı zmnda sırf sesını duymak ıcın aradıgım bı ınsan
yoklama kacırmayalım
tekrardan ALLAH bın kere razı olsun. sabahın 9unda bana telefondan sıboplar yaysız sekılde kapaga takılınca olması gerektıgı olculerı tek tek okudugunu hıc unıtmıcam ınsanın oz abısı ugrasmaz
selcugum hyrlı olsun,bostanlı sube teslım serıden salda yrn kapakcıda toplatalım kapagı![]()
hadi hayırlısı olsun kanka miss miss yarına burda olsunlarda erdem ustaların başınıda bıdı bıdı etsin biraz montajı kolay olsun![]()
Sami abiyede helal olsun muhabbetim yok kendisiyle ama edodan baya bi bildiğim kadarıyla on numaranın on numarası bir insan contanıda hediye etmis güle güle kullan selçuğum![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
hayırlı olsun,
kargoya vermeseydin bu gece bunlarla yatardın![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
maşallah..
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
yavrum hayırlısı olsunn![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
hayırlı olsun kazasız belasız yürütmeyi nasip etsin.
Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.!
hayırlı olsun abi![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)