Arkadaşlar 207 RC yi sattım artık daha geniş yakıtı daha ekonomik olan leon 1.6TDİ bakıyorum fakat motor yeni nasıldır sizce???![]()
Arkadaşlar 207 RC yi sattım artık daha geniş yakıtı daha ekonomik olan leon 1.6TDİ bakıyorum fakat motor yeni nasıldır sizce???![]()
millet Rc satıyor ben RC alamaya uğraşıyomleaonda focusta kasa değiştirecek yakın zamanda golfun dizelinede o akdar para verilir mi tartışılır. Yerinde olsam 2. el A3 2.0 TDI bakardım
![]()
o paraya golf al be abı,ama ben kesınlıle focus tıtanıum x derım.
yeni astra dizellere bakabilrsin tr ye giriş yaptı 1.3 95 hp o özelliklerle güzel bir tercihtir bana kalırsa veya yeni golf 6 da bakabilrsin diğer markaların hemen hemen çoğusu mesela leon a3 focus kasa değiştricek hiç girme o araçlara bana kalırsa
ya arkadaşlar bilmiyorum da bizim ailede herkes VW grubu araçlar kullanıyor ki bende RC den önce VW Bora kullanıyordum çok memnundum.(Pert olana kadar) Focusa da baktım ama pek hoşuma gittiğini söyleyemem leon yeni kasasını ne zaman çıkartacak haberi olan var mı??
iç mekan kalitesi kapı malzemeler vs işçilik ford'larda gerçekten iyi değil ,
Seat firması VW ile aynıymış gibi gözüksede oda kesinlikle VW ayarında değil içine girip biraz incelendiğinde işçilik malzeme tamamen farklı....
A3 TDİ mantıklı tercihtir , golf tdi iyidir diyeceğim fakat fiyatları çok fazla kaçıyor gibi o araca..
astra cdti inanamıyorum halen o motoru o koskoca kasaya koyabiliyorlar 95 hp yapmışlar evet 5 hp+ war fakat torkuda 190'a indirmişler önceden çok fazlaymış gibi , kalkışlar tam bir işkence olacaktır o araçla eminim....
MAZDA 3 dizel'ler var baktınızmı PSA grubunun motoru sedan şasesinde alınabiliyor....
Golf MKVII 1.6 Tdi
mazda 3 dizel baktım ama kendi sitelerinde pek birşey bulduğum söylenemez...
focus az yakar cok kacar bizde var dieseli heleki titanium x paket olursa tadından yenmez deri döşeme xenon sunroof![]()
Stock
golf6 de kullanıyorum 1.6tdi. sarfiyatı makul seviyelerde şehiriçi 4.3-4.7l/100kmhlerde geziyor. performans olarak da çok memnun kaldım.
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Yok, vw markası seat ile aynı gibi görünmüyor zaten.vw bir gömlek üstüdür seatın.Vag gruba ait markalardan ikisidir sadece.
İç malz. kalitesine değinmişmişsin.Şöyle bir hatırlatma yapıyım.2005 kasa(eski) leon kullanıyorum. 2003 kasa Audi A3'ün ön konsolu kullanılmış bu kasada.
Ben focusa baktim tam bi sirket araci gibi geldi bekledigimi bulmadim. Sonra gittim volvo s40 ve c30 a baktim onlarda cok pahali geldi ve servisi yedek parcasi 2.eli sknti olucak diye vazgectim. Sonra vw golfe gittim kapisina dokundum ve ciktim bu kada bos parasini haketmeyen bi araba olamaz. Ilk gittigim ise opel di corsayi verip astra almayi dusundum ama icine bindigimde arabanin ustundeki hantallk konsoldaki kalinlik beni cok yordu ve 1.3 95 hp direk geri cekilmemi sagladi
Son olarak renault a gittim cok on yargiliydim ama bekledigimden cok cok cok iyi cikti 1.5 105 hp 240 tork ve kalite olarak cok iyiydi cok isindim ve megane 3 coupe impressor aldim. Karar size kalmis. Audiler ve vw ler gereksiz pahali araclar bence..
Mapped by DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)