27 haziran pazar günü 2.ayak için TOSFED e yönetmelik gönderildi..altyapı eksikliklerinden dolayı memnuniyetsizliklerin tekrar yaşanmaması için 30 araçla sınırlı ücreti yatırılarak ön kayıt sistemi ile katılacak aracın varsa 400 mt zamanı veya beyana dayalı zamanı ile seçici olarak düzeyli bir yarışma yapmayı planlıyoruz.elde olan imkanlarla istek ve öneriler değerlendirilerek iyi bir yarış düzenleyerek kötü intibayı silmek istiyoruz.Organizasyon içinde yokum sadece gözlemciyim klüp elde imkan olduğu halde yerine getiremediği her konuda kötü puanı alacaktır benden.katılımlar için şimdiden ön kayıt yaptırarak seçilmiş 30 kişilik listenin oluşmasını sağlayalım.amaç en iyi araçlarla yarışma düzenlemek 15sn nin üstü araç düşünmüyoruz fakat klüpde bir yarış düzenlerken ve organizasyon masraflarını amorti etmeli. kulüplerin bütçesi zarar karşılayacak noktada değil.kalbur üstü araçlar bir an önce kaydını yaptırırsa kayıtları kapatıp ayrış gününü bekleyelim.bende BUGARU mu tekrar pistlere döndürmek istiyorum 27 sine yetişmeyebilir ben 4temmuz önerdim benim durumumda olanlar varsa erteleme alırız belki 1 hafta![]()