User Tag List

Sayfa 1/12 12311 ... SonSon
210 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Konya otodrag mahalli-2

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konya otodrag mahalli-2

27 haziran pazar günü 2.ayak için TOSFED e yönetmelik gönderildi..altyapı eksikliklerinden dolayı memnuniyetsizliklerin tekrar yaşanmaması için 30 araçla sınırlı ücreti yatırılarak ön kayıt sistemi ile katılacak aracın varsa 400 mt zamanı veya beyana dayalı zamanı ile seçici olarak düzeyli bir yarışma yapmayı planlıyoruz.elde olan imkanlarla istek ve öneriler değerlendirilerek iyi bir yarış düzenleyerek kötü intibayı silmek istiyoruz.Organizasyon içinde yokum sadece gözlemciyim klüp elde imkan olduğu halde yerine getiremediği her konuda kötü puanı alacaktır benden.katılımlar için şimdiden ön kayıt yaptırarak seçilmiş 30 kişilik listenin oluşmasını sağlayalım.amaç en iyi araçlarla yarışma düzenlemek 15sn nin üstü araç düşünmüyoruz fakat klüpde bir yarış düzenlerken ve organizasyon masraflarını amorti etmeli. kulüplerin bütçesi zarar karşılayacak noktada değil.kalbur üstü araçlar bir an önce kaydını yaptırırsa kayıtları kapatıp ayrış gününü bekleyelim.bende BUGARU mu tekrar pistlere döndürmek istiyorum 27 sine yetişmeyebilir ben 4temmuz önerdim benim durumumda olanlar varsa erteleme alırız belki 1 hafta

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sözüm size deil yanlış anlaşılmasın ama..

bence kötü intibarı silmek için öncelikle secici deil yapıcı olunmalı mesela 30 aracla sınırlanmamalı + 15 sn. üstü arac düşünmüyoruz demişsiniz bunlar intibarı silmez artırır bence..

ilk yarışa bakılarak yanlışlar giderilmeli ve daha iyi bir hizmet sunularak bence konya kurtarılmalı derim.

saygılar
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    padok alanının yetersizliği karmaşanın birinci kaynağı 50 arabayı almıyor padok olumsuzlukların %50 si ordan başlıyor.30 araba niye 30 arabalık bir katılım organizasyon masraflarını başabaş noktaya getiriyor.+15 i almayalım bir sınr kriter koymak zorundayız 30 arabada seçici olmak için.lütfen sorunları çözümleri ile dile getirelim.bende elden gelenleri yapmaları için baskı kurayım.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E30///M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    padok alanının yetersizliği karmaşanın birinci kaynağı 50 arabayı almıyor padok olumsuzlukların %50 si ordan başlıyor.30 araba niye 30 arabalık bir katılım organizasyon masraflarını başabaş noktaya getiriyor.+15 i almayalım bir sınr kriter koymak zorundayız 30 arabada seçici olmak için.lütfen sorunları çözümleri ile dile getirelim.bende elden gelenleri yapmaları için baskı kurayım.
    Hocam boşuna uğraşma derim önceki organizasyondan sonra kimsenin katılmak isteyeceğini sanmıyorum.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi organizatörlerin iyi organize olması gerekiyor bence araç sayısını kısıtlamakla önüne geçemezsiniz

padok alanında bir karmaşa oluyor evet ama araç sahipleri ve yanlarında max 2 kişi olacak şekilde organize edilmeli bence asıl kalabalığı araç sahipleri değil izlemeye gelenler yapıyor

eğer organizatörler biraz birşeyler öğrendi ise ders aldılarsa yapılmayacak iş değil

tarantino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi organizatörlerin iyi organize olması gerekiyor bence araç sayısını kısıtlamakla önüne geçemezsiniz

padok alanında bir karmaşa oluyor evet ama araç sahipleri ve yanlarında max 2 kişi olacak şekilde organize edilmeli bence asıl kalabalığı araç sahipleri değil izlemeye gelenler yapıyor

eğer organizatörler biraz birşeyler öğrendi ise ders aldılarsa yapılmayacak iş değil
    HONDA OEM PARTS
    MESSENGER:mehmet cetin

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mmustu yarışcının yanında 2 kişi çok bence 30*(pilot+2 mek.)=90 yapar zaten, sadece o grupta kalkıcak arkadşların mekanikerleri olması lazım bunuda her gruba ayrı renklerde bileklikler çözebilirler ve son olarak konyada güvenlik elemanları varmı bilmiyorum ama bizim akhisardakiler baya despottu işimizede yaradı

07LB726 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bence cok haklı zaten kalabalık ve kargaşayı sadece padokta yaşanıyor ve tabiii izlenecek yer bence 30 araba ve 15 sn ustude yanlış iyi bir organizasyon olur ise araç sayısı çok fazla sorun yapmaz ama tabi sizin fikriniz kol bandı siztemi akhisardaki gibi yaparsak şöför ve iki mekanik diye diğerleri de alınmaz ise padok alanı sorunu çözülür. diye düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abisi haklısın tabi ben misal olarak söyledim bunu

en son konya yarışında acaba kaç yüz kişi vardı padokta

bileklik güzel bir öneri ama izmitte mesela katılımcıya boyna asmak için kart veriliyordu izleyiciyede öyle birşeyde olabilir

yani sonuçta kafa yorulursa önlem alınabilir

ellerinize sağlık akhisar nasıl oldu daha ilk yarış birde

konyada kaç tane yarış oldu hesapta daha tecrübeliler yani olmaz diye birşey yok aslında

07LB726 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abisi haklısın tabi ben misal olarak söyledim bunu

en son konya yarışında acaba kaç yüz kişi vardı padokta

bileklik güzel bir öneri ama izmitte mesela katılımcıya boyna asmak için kart veriliyordu izleyiciyede öyle birşeyde olabilir

yani sonuçta kafa yorulursa önlem alınabilir

ellerinize sağlık akhisar nasıl oldu daha ilk yarış birde

konyada kaç tane yarış oldu hesapta daha tecrübeliler yani olmaz diye birşey yok aslında

abi ben manavgatta oturuyorum ve yarışmak istıyorum ama yarış pisti (konya )bulunduğum yerden max 2,5 saat uzaklıkta akhisar 7,5 saat ama konyaya iki kez izlemeye gittim ve ikisinden de memnun diilim akhisarda olsun şimdi yola çıkarım hiç kimse beni yanlış anlamasın ama konya gerçekten güzel bir pist ama iyi bir organissyonla bu irtibayı silineceğini düşünüyorum bu pistler pazar yeri yada kamyon garajı olmasın gidelim gazlayalım ve eminim şu an benim gibi düşünen bir sürü insan var. mesfe yada başka şeyler önemli diil ltf bu sefer iyi bir organizasyon olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla konyada şuanda seyirci tarafındaki beton yüksekliği ne kadar acaba ?

hami tribün yapılmayacak bir süre daha orası belli en azından betonun kenarına profil direkler dikilip üstüne bu çatılara falan kaplanan bi malzeme var oluklu adı dilimin ucunda eternit mi ne en azından öyle birşey yapılıp güneş ten kurtarabilirler

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakın olması nedeniyle tekrar gitmek istiyorum ama geçen sefer yaşananlar nedeniyle pek gidesim gelmiyor, o klüp organizasyonuyla da işler düzelir mi bilemiyorum
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya seyirci için kum tepe olayı çok saçma pistin o kumdan anası ağlar

dediğim gibi o kısmı temizleyip profil direkler ile üstünü eternit kaplayıp tribün olmasada seyirciyi güneşten koruyabilirsiniz kum olayıda ortadan kalkmış olur

padok alanınada katılımcı artı 1 kişi alırsınız kalabalık olmaz

Dino® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi bir güvenlik şirketi ve güvenlik şirketini iyi yönlendirecek bir yönetici olursa kalabalığın önüne geçilir. Süre ölçüm sistemini modifiye ettiniz mi nasıl şu an ?

RADEON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu yarışı ankarada yapmanın olanağı yokmudur?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya seyirci için kum tepe olayı çok saçma pistin o kumdan anası ağlar

dediğim gibi o kısmı temizleyip profil direkler ile üstünü eternit kaplayıp tribün olmasada seyirciyi güneşten koruyabilirsiniz kum olayıda ortadan kalkmış olur

padok alanınada katılımcı artı 1 kişi alırsınız kalabalık olmaz
    tribün işi kulübün altından kalkacağı bir iş değil maddi açıdan.kum tepe işide fikir olarak f1 örnek gösterilerek hiç olmassa bunu yapın denmişti zamanında konya kulübe.şu an o konuda yapılacak hiçbirşey yok.reklam yapılmayacak ki seyirci gelmesin
    gelende imkanları göz önüne alarak gelsin.
    padok alanı için 1+1 mekaniker doğru tespit böyle düşünülüyor ve yapılacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süre ölçüm sisteminin en son şekli
    1. fotoselden yanaşan araç için birinci beyaz yanacak 2. fotoseli görünce ikinci beyaz yanacak ve her iki otomobil içinde 2 şer beyaz yanınca sistem kurulmuş olup 15 sn sayacak sarı yanacak.sarı yandıkdan sonra 3 ila 6 sn arası yeşil yanacak.yeşille hareket eden araçların süreleri ayrı ayrı fotoselden geçince başlayacak.yanındaki araçdan x sn sonra kalkan araç o kalkışda geçilmiş sayılacak.bu x süre sizler tarafından belirlensin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E30///M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tribün işi kulübün altından kalkacağı bir iş değil maddi açıdan.kum tepe işide fikir olarak f1 örnek gösterilerek hiç olmassa bunu yapın denmişti zamanında konya kulübe.şu an o konuda yapılacak hiçbirşey yok.reklam yapılmayacak ki seyirci gelmesin
    gelende imkanları göz önüne alarak gelsin.
    padok alanı için 1+1 mekaniker doğru tespit böyle düşünülüyor ve yapılacak.
    abicim tribün maliyetinin ne kaddan tuttuğunu vede o işin olmayacağını biliyorum

ben sadece bu yarış içinde söylemedim madem tribün işi zor o zaman farklı tedbirler alınabilir

benim söylediğim olayın korkunç paralar tutacağını zannetmiyorum eternit denen zımbırtının eni 70-80 cm boyu nerdeyse 1,5 metre 400 metre boyunca kaplansında demiyoruz zaten hatırlarsın körfezde padokla pisti ayıran alanda bu dediğime benzer bir yer var hani foto çekenler vs vs oradan izler yarışı o tarz bişi profil borudan direkler ve üstüne eternit hani bu sadece bir fikir ucuz yollusundan

diğer türlü o kumun rüzgarda piste saçıldığında nasıl sorun olduğuu sen benden çok çok daha iyi bilirsin abi yıllrın tecrübesi ile

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işallah bu sefer istediğiniz gibi olur Allah yardımcınız olsun

** bişey dicem 4 temmuzda düzce dragları var tarıhınızı ona göre belırleyın derım
    Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)