Evet arkadaşlar bu sene kimler leyeseye giriyor? Kim ne istiyor? Hangilerine giriyor?
Öğrenciler dökülsün bakalım
Ben ea öğrencisiyim. Ama belki reklamcılık olur diye sözele de giriyorum.Fakat hedefim psikoloji
![]()
Evet arkadaşlar bu sene kimler leyeseye giriyor? Kim ne istiyor? Hangilerine giriyor?
Öğrenciler dökülsün bakalım
Ben ea öğrencisiyim. Ama belki reklamcılık olur diye sözele de giriyorum.Fakat hedefim psikoloji
![]()
"Korkmadık, savaştık"
Benimde matematik 20-25 gibi çıkıyor. Geometri de aynı senin gibiFakat ben daha çok edebiyattan umutluyum. 51-52 gibi çıkartıyorum.
"Korkmadık, savaştık"
izmir istiyorum bende bakalım
hepinize, sınava girecek herkese başarılar.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
bende 1 ve 3 e giricemde gerçi aklımda 2 yıllıklar var 4 yıllık yazmıcam sanırım bu arada 2 yıllık ünilerin puanları belli oldumu ?
Şu yeni istanbul şehir üniversitesi açılmış. Oranın yüzde 50 burslu psikosunu yazcam tutarsa herkeşe benden iskender![]()
"Korkmadık, savaştık"
Konuyu görmeden bende başlık açmısım.Senenin başında hedef büyüktü polis akademisi ni istiyodum ama ygsden sonra kitap açmayınca seneye kaldı pa![]()
uahhauhua fena fişeklerim
Abi Yeditepeyi bende sene başında istemiyordum ama bana göre + ları epey bi var. Evime oldukça yakın 10-15 dakika falan. Çok çok ucuz(okuduğum okula göre)+ Yeditepe olursa istediğim araba olucak çok büyük ihtimal. Ama karşıda bi okulda okumayı çok istiyorum..
gel yeditepeyeben VCD okuyorum eğer tasarım ve iletişim düşünürsen çok iyi bir bölümümüz var
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Hayatınızı ertelememeye çalışın. Üniverstiye ne kadar erken girerseniz sizin için o kadar faydalı.
Okulunuzu bitirdikten sonra hemen askere gidin ve askerden geldikten sonra iş bulun. Bulamam vs gibi sebeblerden korkmayın , her zaman bir kapı açılıyor.
Yoksa bizim gibi işe girip , ondan sonra nasıl askere gideceğim ,nasıl evleneceğim gibi sıkıntılı günler yaşarsınız.
İyi üniversite ,kötü bölüm yerine ; kendi istediğniiz ,sevdiğiniz ve yapabileceğiniz bir üniversite tercih edin. Önemli olan üniversitenin adı değil , sizin o iş de en iyi olmanızdır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)