aracıma supersharger uygulaması ve dereceli egsantrik jdm mil koyulmuştur bilgiilerinize sunarım. ilk önce tolga abi me ve emeği gecen herkeze sonsuz tesekkürlerimi sunarım... ( foto yüklemeye çalışıyorum fakat hata verip duruo anlayamadm)
aracıma supersharger uygulaması ve dereceli egsantrik jdm mil koyulmuştur bilgiilerinize sunarım. ilk önce tolga abi me ve emeği gecen herkeze sonsuz tesekkürlerimi sunarım... ( foto yüklemeye çalışıyorum fakat hata verip duruo anlayamadm)
Hadi hayırlı olsun maşallah
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
dün honda cem de gördüm park halindeydi. hayırlı olsun
hayırlı olsun yasin vtec ustu basma derdin kalmadıher devirde yapıstır gitsin
allah kaza bela vermesin...
hayırlı olsun yasin
kazasız belasız-
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
hayırlı uğurlu olsun çok fena gidio bindiğimde yasin abi dikkat bastınmı gidioda durmuo ama![]()
bi kadran videsu yakısır bu konuya![]()
gazlayın gazlayın filtreyi takmadan . sorarım ben sana yasin
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
carrera 4s'in peşine takılan Benim rs'ti dimiyoksa Vtc26 mıydı :P
abi şaka bi yana tekrar hayırlı olsn kazasız belasız bol gazlamalar![]()
charger takarak ıyı gıden arabani (maaakınaaanıı) daha da ıyı yaptın tebrık ederım darısı bızım basımıza aksam gelde cıla shooww yapıym.....en kısa zamanda da denemelerde CUMSHOOT yapman dılegıyle
![]()
maşşallah kazasız belasız