User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
106 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: E36 Coupe aracımı çizdiler

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

E36 Coupe aracımı çizdiler

Çok beğenerek aldığım çok sevdiğim aracımı geçen ay çizdiler, komple boyatmak zorunda kaldım. Yapılıp bittiği ve üzerinden epey geçtiği için sinirim üzüntüm bir nebzede olsa geçti. Yapanların... Konuya dönersek aracın yapım aşamalarının bir kısmını fotoladım, paylaşmak istedim. Yorucu ve masraflı bir süreç oldu. Ama bittiğinde tekrardan aşık oldum aracıma

Sabah kalktığımda arabamı bu halde gördüm, sınavım olduğu için okula gitmek zorundaydım ama aklım arabada kalmıştı. Sınavdan sonra babamla konuştuğumda polisin gelip rapor tuttuğunu olay yeri incelemenin geldiğini, parmak izi aldıklarını civardaki kamera kayıtlarına baktıkarını söyledi. 1ayı geçmesine rağmen henüz bi haber yok malesef.
    Neyse uzatmayayım babamla Şaşmaz’da buluştuk. Daha evelden de arkadaşımın vesilesiyle tanıştığımız İrfan Oto ’ya gittik. Memnun kaldığım için yazıyorum, boya kaporta işi olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Zaten içerdeki araçlar referans olacaktır.

Arabamızı teslim edip çıktık ama eve dönerken hiç konuşmadık babamla, canımız öyle sıkkın. 2gün sonra gittiğimde arabayı sökmeye başlamışlardı.

Kaportasındaki ufak tefekler yapılmaya başlanmıştı. ***** yılların yorgunluğu, yıllanmışlığı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaporta işleri bitince zımpara aşaması. Adi heriflerin kırdığı ön cam söküldü ama arka camımız boyaya girinceye kadar üzerinde duracak, bir nebzede olsa tozdan korunmak amaç.

Yoklama astarı atılıp 2 gün güneşte kurumasını bekledik.

Son temizlkiler yapılıp boya astarı atıldı. Beyaz da iyi duruyormuş

Araba 5 Haziran Cumartesi boyadı, Pazartesi sabahına kadar fırında kaldı. Pastadan sonraki fotolar geliyor. Bu arada farlar-stoplar-plaka aydınlatmaları ve çamurluk sinyalleri temizlenmeye yollandı.

E36’nın klasik problemi olan tavan döşemesinin sarkması benim aracımda da vardı. Bu kadar sökülmüşken onu yaptırmamak olmazdı. Araştırmalar soruşturmalar derken yine Şaşmazda bulunan Erdal Oto Döşeme ‘ye bıraktık. Tavan döşemesi yeniden siyah kaplandı, direksiyon simidi, vites topuzu, el freni M-dikişli olarak deri kaplandı va arka cam önü pandizotun yeniden kaplanması ise Erdal Bey’in hediyesi oldu. Yapılan işçilikten gayet memnun kaldım, görenler de çok beğendi.

Aracı eve getirdik sonunda. Ama getirene kadar çok korktum, sanki heran bişey olacakmış gibi tedirgin geldim.Bu arada plakasınıda yeniden bastırttım, eskisi kötü olmuştu. Farketmişsizizdir aracın jantlarıda boyandı.

Daha detaylı ve profesyonel çekimler birkaç hafta sonra gelecek inşallah, birkaç ufak işi daha yapıldıktan sonra. İnşallah kazasız belasız çiziksiz binmek nasip olur.

kayaakin
    Misafir
    O.Çocukları ! Cok geçmiş olsun
    Ankaranın neresinde çizdiler aracı? Polisten bir sonuc cıkar umarım

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.evin önünde duran arabanın bu hale gelmesi çok tuhaf. düşmanın filan olması lazım yada kıskanç eski sevgili neyse araba boyanmış çiçek gibi olmuş tekrar yaşanmaması dileğiyle...

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı olay geçen haft siteden bi abimizin ( adını vermiym belki istemez ) başına geldi. Allah'larından bulurlar umarım...

Bu arada bilerek mi aynı renge boyadınız? başka renge boyamayı düşünmediniz mi?
    K.

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle yuh diyorum hangi mahlukat bu kadar çizer bir aracı ya resmen çizilmemiş yerini bırakmamış aracın o.ç.... Aracın ilk kez mi boyandı yoksa önceden boyanmımıydı eğer ilk kez boyanıyorsa harbiden o aracını çizenlerin bende analarını bacılarını çizeyim...

bu arada ellerine sağlık rengi çok tatlı umarım bir daha bulaşmaz şerefsizler aracına....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar çok şerefsiz o.ç ğu varki..ne anlıyorsun onu çizince? namussuz mahvetmiş her tarafını..bu arada geçmiş olsun kardeş tertemiz çıkmış araban güle güle kullan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kayaakin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O.Çocukları ! Cok geçmiş olsun
    Ankaranın neresinde çizdiler aracı? Polisten bir sonuc cıkar umarım
    dikmende oldu. o gece elektrikler gitmişti. 1 ayı geçti, umarım çıkar da cezasını çeker

Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.evin önünde duran arabanın bu hale gelmesi çok tuhaf. düşmanın filan olması lazım yada kıskanç eski sevgili neyse araba boyanmış çiçek gibi olmuş tekrar yaşanmaması dileğiyle...
    sanayide de bunu bi kız mı çizdi diye sordular

Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı olay geçen haft siteden bi abimizin ( adını vermiym belki istemez ) başına geldi. Allah'larından bulurlar umarım...

Bu arada bilerek mi aynı renge boyadınız? başka renge boyamayı düşünmediniz mi?
    başka renge boyayıp orjinalini bozmak istemedim, kapı içlerinin de boyanması gerekecekti üstelik. lacivertide seviyorum. boyaya sim katmayı düşünmüştüm bi ara ama denedik güzel olmuyor diye vazgeçtim

Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle yuh diyorum hangi mahlukat bu kadar çizer bir aracı ya resmen çizilmemiş yerini bırakmamış aracın o.ç.... Aracın ilk kez mi boyandı yoksa önceden boyanmımıydı eğer ilk kez boyanıyorsa harbiden o aracını çizenlerin bende analarını bacılarını çizeyim...

bu arada ellerine sağlık rengi çok tatlı umarım bir daha bulaşmaz şerefsizler aracına....
    daha öncedende boyalı yerleri vardı ama tabi arabayı öyle görünce ne yapacağımı şaşırdım. inş bi daha olmaz

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun. yanlarında kalmaz inşallah.
    çok güzel olmuş maddi manevi olarak biraz yük olmuş olsada bittikten sonra görünce insanın aldığı haz herşeye yetiyor dimi ya..
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar çok şerefsiz o.ç ğu varki..ne anlıyorsun onu çizince? namussuz mahvetmiş her tarafını..bu arada geçmiş olsun kardeş tertemiz çıkmış araban güle güle kullan
    çok saolun

Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun. yanlarında kalmaz inşallah.
    çok güzel olmuş maddi manevi olarak biraz yük olmuş olsada bittikten sonra görünce insanın aldığı haz herşeye yetiyor dimi ya..
    ruh sağlığım bozuldu, gece yatamıyordum ilk zamanlar

bitmiş hali moralimi toparladı hakkaten

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun bro,bu kansız ezikler genelde kırmızı ve mavi renk arabalara dalıyolar..

Neyse cillop gibi olmuş güle güle bin

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu normal çizik deil ya çok aran bozuk birisi yapar yada dengesi yerinde olmayan birisi normal uyuz olup çizicek adam bu kadar uraşıyorrsa onun ben ta a.q. heryerini yarmış arabanın

son hali güzel olmus maşallah
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

EMRE-5843
    Misafir
    bunu yapan insansa ben hayvanım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah cok temiz araç karaktersiz çok güzel ülkemde ayrıca araba çok diri duruyor maşallah

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya birinin tavuguna kist dedin ya da biri salvador dali kafasi yasiyor

Experience is what you get when you don't get what you want.

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahh Dikmen ahh Geçmiş olsun aynı zamanda hayırlıda olsun.

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmis olsun.bu kiz isi olabilirde yanliz.

mitsubishi_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vardır bi derdi şerefsizin. Ulan duran araba nerene giriyorda öyle yapıyorsun. Geçende bizim otoya yapmışlar 4 tekeride bıçaklamışlar.Neyse kardeşim, güzel duruyor şimdi. O vesileyle kaportaya el atman flnda iyi olmuş.
    Kazasız belasız kullanmalar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adi herifler sebep olmuş ama araban boyanmış harıka olmuş maşallah allah beterınden korusun.
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)