Çok beğenerek aldığım çok sevdiğim aracımı geçen ay çizdiler, komple boyatmak zorunda kaldım. Yapılıp bittiği ve üzerinden epey geçtiği için sinirim üzüntüm bir nebzede olsa geçti. Yapanların... Konuya dönersek aracın yapım aşamalarının bir kısmını fotoladım, paylaşmak istedim. Yorucu ve masraflı bir süreç oldu. Ama bittiğinde tekrardan aşık oldum aracıma![]()
Sabah kalktığımda arabamı bu halde gördüm, sınavım olduğu için okula gitmek zorundaydım ama aklım arabada kalmıştı. Sınavdan sonra babamla konuştuğumda polisin gelip rapor tuttuğunu olay yeri incelemenin geldiğini, parmak izi aldıklarını civardaki kamera kayıtlarına baktıkarını söyledi. 1ayı geçmesine rağmen henüz bi haber yok malesef.
Neyse uzatmayayım babamla Şaşmaz’da buluştuk. Daha evelden de arkadaşımın vesilesiyle tanıştığımız İrfan Oto ’ya gittik. Memnun kaldığım için yazıyorum, boya kaporta işi olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Zaten içerdeki araçlar referans olacaktır.
Arabamızı teslim edip çıktık ama eve dönerken hiç konuşmadık babamla, canımız öyle sıkkın. 2gün sonra gittiğimde arabayı sökmeye başlamışlardı.
Kaportasındaki ufak tefekler yapılmaya başlanmıştı. ***** yılların yorgunluğu, yıllanmışlığı.
![]()