Aracımın ön tampon altına ek dusnuyorum hangı aracınki uyar elınde olan varmı varsa pm atarsa sevınırım laguna ninki uyarmı ben onu dusundum
Aracımın ön tampon altına ek dusnuyorum hangı aracınki uyar elınde olan varmı varsa pm atarsa sevınırım laguna ninki uyarmı ben onu dusundum
Drift or die
Bence Laguna uydurmak sıkıntılı olabilir.Bravo tamponu her ne kadar büyükte olsa karlık takılabilcek yeri baya oval ve küçük.En kötü ısıtarak uydurulabilir.
laguna lip olabilir ama abarth ın da tamponları mevcut onlarıda düşünebilirsin![]()
otosport halil e git fikir edinirsin. fiyat ve model hakkında
Çopra lip Güzel Ama Laguna Lip Gbi dolgun bişey olsun ön yere daha yakın durusn dıye dusunuyorum![]()
Drift or die
Selam bende de Fiat Brava var bende zamanında çok lip aradım Gaziantepde malesef bulmak imkansızdan daha imkansız. Servislerde fiyatlar bile daha uçuk batıya göre (laguna lip vs.)
Öncelikle çıkma Laguna lip buldum uymadı çok garip oldu delikler tam öne gelmedi boyu tam gibi oluyo ama delikler önden bakınca kaymış oluyor. Bir arkadaşımın aracından çıkan lipi taktım tam olarak ne lipi bilmiyorum ama oda yanlardan kısa geldi şimdilik yere yakın gösteriyo diye takılı duruyor daha iyisini bulunca değiştireceğim fikir olsun die foto ekliyorum... Sanıyorum ki CONNECT lipi bendeki ama burdaki arkadaşlar daha iyi bilebilirler...
Dİpnot: Bizim tamponların tam köşelerinde saçma bir çıkıntı var rüzgarlık gibi ek gibi saçma sapan ve gereksiz... O yüzden tam oturan bir lip bulsan bile oraları kestirmek gerek en azından benim arabada öyle Bravolara çok dikkat etmedim.. bunuda göz önünde bulundur..
ARTI OLARAK ; Bu aracın sahibinide ilandan aradım ön eki nerden aldığını sordum çok öncelerde ankarada bir tuning firmasının hazır getirip sattığını söyledi çok güzeldi ama FİBER olduğu için ben vazgeçtim zaten arkadaşla msnde konuşurken 2 hafta sonra en ufak bir tümsekte paramparça edip söktüğünü anlattın fiyatı da 50-70 TL civarıymış boyasız olarak.. Onunda fotosu;
Uzun oldu ama yardımcı olabildiysem ne ala![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
atakan abi o lip benimdimk1 clio lipi
![]()
gri aractaki lip ford connect aracın ön tampon dili link verdim bakabilirsiniz
CONNECT TAMPON N ALT SPOYLER 2003-2006
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)