Ankaralı arkadaşlar bi şehitlik ziyareti de biz yapalım diye düşünüyorum ne dersiniz?
burdan devam,
http://www.techturkey.com/forum/show...03#post1516803
Ankaralı arkadaşlar bi şehitlik ziyareti de biz yapalım diye düşünüyorum ne dersiniz?
burdan devam,
http://www.techturkey.com/forum/show...03#post1516803
evet cok iyi olur ankarada organize olalım hadi
valla işte ankara da üyelerimizden bu organizasyonu benden daha iyi idare edecek ve sitede daha aktif arkadaşlar var güzel bi organizasyon yapalım bizde
iş yerı vardıya saatlerıne ters gelmedıgı surece her kosulda varım ben.gereken neyse yapılır
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
çalıştıgım saatler dışındaki hersaat Allah izin verirse orda olurum...
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Bu hafta içi sınavlar bitiyor. Yurt ta kapanınca mecburen eve dönmek zorundayım. Yoksa kesin gelirdim.![]()
abi böyle kutsal bir görew için buluşalım toplanalım ama Ankara Emniyeti Şehitlik kapısına 50 tane ATESTAŞ çekisi dayamazsa ben de ne olayım...
Temmuz ayı ortası civarı olursa seve seve gelirim..Ama o zmna kalmaz galiba..
ee zaten ist ile birlesilip gidilse daha iyi olmazmi
Ankara'da ayrıca yapılması daha iyi olur bence. Geçen seferkine katılamadım bu sefer olursa katılıcam Allah'ın izniyle..
geçen sefer o kadar uğraştık didindik gelen gene bir avuç insandık ben şahsım adına burda yazan asan kesen arkadaşlarımdan utandım bi daha da katılacağımı sanmıyorum
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
bence istanbuldaki ile aynı zaman olsun, belki daha etkili olur, ama aynı gruptan insanlar olduğumuzu bir şekilde duyurursak daha iyi olur...
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
boşa heveslenmeyin Ankara için eser uçar herkes sonra rakip çıkar size şırda olmasın burda olsun şurda olsa gelirdim falan..
crack kardeşim yoksa kesin gelirdim die bi bahaneyi yazmayın bahane yazmak için yazmayın buraya...
biz 100 kişi forumdan olmayan kendi çabamızla toparlayıp gittik 2 arkadaş cebimizden 200 tane tşört yaptırdık albayraklı.. (helali hoş olsun)
forumdan kaç kişi geldi biliomusun 10 u geçmez...
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)