Tek bass ve sadece 2 saat ıcerısınde hazırladık bır cok eksıkle gıttık ama bu kadarı da yeterlı olduiyi seyirler
http://www.facebook.com/profile.php?...v=409060741505
Tek bass ve sadece 2 saat ıcerısınde hazırladık bır cok eksıkle gıttık ama bu kadarı da yeterlı olduiyi seyirler
http://www.facebook.com/profile.php?...v=409060741505
koray arabaya ayar yapcaktın,yapa yapa bass ayarı mı yaptınız???
bende bir mp3 player 2 tane de tweeter war, gel bi roll yapalım bu speclerde
bi de bass sesi yok sade egsoz sesi war egsozdan mı geldi o kadar desibel anlamadım![]()
mediamart yeni bi mağza adımı ?
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
forum ankarada yapılan etkinlik dün ben de oradaydım
yanlış anlamayın da bu ne ki şimdi anlamadım ben hiç bi şey egzos sesinden başka ses yok benim duyduğum,patır kütür egzos sesi.müzik sistemi yarışması ama egzos sesinden başka ses olmayan bir video,anlamasız geldi bana.yinede arkadaşı tebrik ederim tek basla iyi iş çıkarmış
rolantinede testi yaparsa değerler daha az çıkar sarj dinanosu tam olarak şarj etmediği için (ama benim bildiğim iascada bile 2000 dd geçirtmiyorlar burada bi yanlışlık var)..... deviri yüksek tutarak sarj dinamosunu tam güç çalıştırıyor ve teste vltajı düşmüyor.... umarım anlatabilmişimdir....
bikaç db de egzozdan almış işte
şaka biryana bi standardı olması gerekli![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
tesekkur ederım.gecen sene bu yarısmayı ben ve eser dıye bır arkadasım duzenlemıstık.bu sene yarısmacı olarak gıttık.yarısmaya aslında gıtmeyecektım ama son anda fıkır degısıklıgı oldu.yarısma 1-2 gıbı basladı ve bunları sdece 2 saat ıcınde hazırladık.1 adet kıcker l7 bass 1 adet alpine monoblock amfı 1 tane de fazladan aku koydum.dogrusu bekledıgımden fazla verdı.sacmasapan bır kutu ıcındeydı bass ama bu bıle yeterlı oldu.normalde duzgun bır calısma ıle 143db cıvarı ses alabılırdık.buna da sukur.yarısmadan kazandıgım navıgasyon da satılık zaten.site de ilanı var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)