sonunda askere aldılar 25 şubat pazar günü Sivas piyade er eğitim.... teslim oluyorum hakkınızı helal edin 15ay sonra görüşürüz
sonunda askere aldılar 25 şubat pazar günü Sivas piyade er eğitim.... teslim oluyorum hakkınızı helal edin 15ay sonra görüşürüz
Hayırlı teskereler
Canım kardesim,diyecek bisey bulamıyorum içim bi buruk oldu valla zor geliyo sizi tek tek gondermek.Hayırlı teskereler Fiko.Cabuk git gel,yapacak cok işimiz var...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
Hayırlı teskereler ,helal olsun![]()
Low-Rider-Speed(özdin abicim)-Armageddon-profum aykutum-Akbaba78-TokyoDrift
çok çok teşekürler allah razı olsun
Hayırlı teskereler
www.honda-tech.com
kardesim allah hayirlisiyla sag salim gorevini tamamlamak nasip etsin sayili gundur gecer diorum kendimden biliom cok cabuk gecio kanka...selcugumun 3 ayi gitti bile bak allah sanada hayirli teskereler nasip etsin.gurbet elde yaziyom diemidir nedir icim bi tuhaf oldu ...HELAL OLSUN...ALLAHA EMANET OL![]()
hayırlı teskereler şimdiden
waLLa benide alıp götürcekler bi gün okul okuos gerçi ama
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
hadi hayrlı teskereler...
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
çok saolun allah gitmeyenlere su gibi gidip sugibi gelmek nasip etsin
hayirli teskereler olsun. emin ol ilk gun hic gecmeyecek gibi gelecek bittigi gun ise nasil gecti yaa goz acip kapayana kadar diyeceksin. garip bi olay askerlik. ben geleli 7 sene olmus daha dun gibi nizamiyeden ilk girisim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)