crash testlerını bulabılen var mı aranızda??? aracın dısı ınaılmaz hosuma gıttı. arac komple qashqai yuruyen 4x4 1.5dci 105hp lik renault motorlu. en full versıyonu 43.000tl uygun fıyatlı. ama crash testlerını merak edıyorum.
crash testlerını bulabılen var mı aranızda??? aracın dısı ınaılmaz hosuma gıttı. arac komple qashqai yuruyen 4x4 1.5dci 105hp lik renault motorlu. en full versıyonu 43.000tl uygun fıyatlı. ama crash testlerını merak edıyorum.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
valla benim de arayıp bulamadığım şeyki bu fiyatı düşününce sanırım uzunca bir süre daha bulamayacağız. euroncap den 4 yıldız bile alsa, alınır.
Dacia 1.5 DCi 85 hp nasıldır? Alınır mı?![]()
euroncap in sayfasında logan ve sandero için sonuçlar var 3 er yıldız almışlar.
duster ın testi henüz yok.
Failure is not an option.
yiğit y almıştı kendine mi başkasına mı bilmiyorm bilgilerini paylaşır konuyu görünce
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Arazida gerçekten çok yetenekli. Autocar da var testi. Arkadası 1 metre havada aynen devam.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
actyong mudur ne zıkkımdır,şekilsiz şemalsiz arabanın bile alıcısı bu kadar çoksa eğer, her arabanın her fiyattan alıcısı bu memlekette olur...her gün 10 tane görüyorum yolda yahu...
o arabaya o parayı verene kadar nissan navara alır rahat rahat binerim 2.el olur orası ayrı ama en azından av için arka kasayı rahat şekilde kullanırsın
valla sımdı baktım yenı gordum hasta oldum bende bır nıssan fanatıgıyım dırekten dondum e46 aldım ama buda nıssan gıbı gercekten alınabılır hos : )
bende dalga geçiodumda aracı gördükten sonra fikrim değişti mais izmir şubesiyle çalışıyoruz biz gidip test etme imkanım oldu orda başarılı fena deil fiyatta güzel alınabilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)