maşallah kazasız belasız...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
masalah ama arac turbo deılde sc değilmi
Kazasız belasız günlerde kullanın çok beğendiğim bi araç moral bozmak için söylemiyorum ancak bende turbo olmadığını sc olduğunu biliyorum
led paket standartlarında yok. bizim şehrimizde toplam 3 adet led paketli geldi. allaha şükür bitaneside benim. iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. arabam sc değil C 180K blueefficiency motor modeli. yeni çıkan c serileri 1.6 motor turbo. 4 silindir. 156hp inşallah kendime uygun güçlü bir araçta alıp modlayacağım..
Teşekkürler kilisli hemşerim..![]()
Türkiye' ye Nisan' dan sonra gelen C serisi araçlarda ledler standart diye biliyorum birde + olarak birşey daha eklemişler, 2000 Euro daha fazla para istiyorlardı.
hayırlı olsun hemşerim bizde baba tarafından antepliyiz
bi arkadaş sormuş son rakamı motoru ifade etmiyormuydu diye ama son 5-6 yıldır etmiyor mercedeste artık bazı modellerde
bu arada araç sc li ister inan ister inanma, gaza abanınca vızıldıyorsa sc dir![]()
turbo değil sc olması lazım yahu!
Okan hayırLı oLsun...kazasız beLasız günLerde bin Mini'den sonra büyük geLir yaw))
iyi dilekleriniz için teşekkürler.. tatildeydim cvp veremedim.. evet coopers'den sonra baya büyük geldi.. Bana göre gitmiyordayeni projeli arabamı yakında oluşturmaya başlıyacağım..
c serisi süperşarjlıdır, turbo değil :
The C-Class range offers a choice of nine different petrol engines, starting with three entry-level 4-cylinder models (of which two are supercharged): the C 180 KOMPRESSOR BlueEFFICIENCY and the C 200 KOMPRESSOR. Output and torque have been further increased thanks to optimised engine management software and a modified piston profile. The C 180 KOMPRESSOR BlueEFFICIENCY delivers 115 kW (156 hp) and a maximum torque rating of 230 Nm. The C 200 KOMPRESSOR produces an outstanding 135 kW (184 hp) and 250 Nm, which can accelerate the vehicle to 100 km/h in a mere 8.6 seconds and reach a top speed of 235 km/h (9.5 seconds and 230 km/h for the C 180 KOMPRESSOR BlueEFFICIENCY).
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)