2003 model opel corsa 1.7 dti 103 bınde sag camurluk boyalı full orjınal araç için kaporamızı verdık teşekkürler bilgi veren herkese..
206 veya getz olabilir
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
valla iyi bir pazarlıkla bulunur .
ben duz vıtes hıc boya olmayan 06 model 1.2 motor 17 ye verdım kız gıbıydı 40 bınde ama otomatık degıldı : )
Getz bulunabilir 15 milyara.Güzel de olur tam bayan arabası.
mıcradan sasma sıfır alıp 50 bın km ye kadar kullandık bır kere servıse gıtmedı bakımlarını yap yola devam corsa 206 yanına yaklasamaz mıcranın...
peugeot 307 xt
micralar hakkında bilgi weriim
düz witesine arkadaşım sahip oldu çok güzel araçtır kesinlikle bayan arabası die sınırlamamak lazım alırsanız hem yakıt olarak az yakar hemde masrafsızdır kesinlikle şiddetle tawsiye ederim
güwenlik olarakta kendi sınıfında kullanmım hissi olarak güwen werir gaz tepkisi falanda çok kötü değil aracın![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
1.2 80 hp tekna micram var.biz sıfır alırken annem için almıştık.2004 model.öncelikle otm. şanzımanı corsalardan fln iyi.yakıtı sürekli dur kalk v.s. 8 lt felan oluyo oda çok dikkatsiz kullanımda.ben aşırı kasarak şehir içi 5.5 lt yi gördüm.140 a kadar seridir sonra pek gitmez.
ön kısım kullanışlı çok güzel.şehir içinde acayip keyifli.yol tutuşu iyidir.fren balatalarının ömrü kısadır.onun dışında merak ettiğiniz bişey varsa sorun cevaplayayım.aklıma geldikçe de yazarım
2004 lerde kontak ta problem yaşayabilirsin.birde radyatör hortumları pek sağlam değil alırken mutlaka baktırın
visia larda elektronik klima yok diye biliyorum esp de olmayabilir.zaten piyasadaki 1.2 otm lerin çoğu tekna.teknalarda elektronik klima,yağmur sensörü 4 hava yastığı v.s. var
niye alayım diyosan tekna donanım olarak dolu yani keyfine kalmış
edit : aklıma geldi ön farların solması kronik sorunudur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)