bugün 8520 curve aldım 0 ama şimdi hattımı taktım geçersiz siz kartı diye yazı çıkıyo napmam lazım çıldırcam![]()
bugün 8520 curve aldım 0 ama şimdi hattımı taktım geçersiz siz kartı diye yazı çıkıyo napmam lazım çıldırcam![]()
telefon açılırken turkcell avea vodafone falan operatör logosu çıkıomu? Farklı bir operatörle kullanmak için açtırmak gerekio telefonun kayıtlı olduğu operatör aranıp.
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
yeni nesil sim kart mı ?
bu 128 likleri 64 lukleri falan var ?
çok eskiyse okumayabiliyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Turkcell cihazıysa her hatla çalışıyo bb kilit felan yok ama vodafone cihaz ise kilitli olabilir.
sim kartın çok çizik mi ? başka bi telefonda dene çalışıyodu diye benimde bi sim kartım vardı tek bi telefon okuyodu daha sonra oda okumamaya başladı çizikti gidip değiştirttim.
mesela simdi turkcelden aldıysan sadece turkcell hat calistirir.. baska hat calismaz sifre koyuyuorlar onuda kırdırman gerek..
bugün aldım vodafone logosu çıkıyor bi tanıdığım telefoncu ise sim kartından diyo bb yeni nesil geniş sim kartları fln dedi ama tel açılıyor pin kodu fln giriyorum o hatayı veriyor başka tele takıyorum okuyo sim kartımı deli olcam hevesle gittim aldım kullanıcam diye off
sim kart sorunu. vodafone ile kilidi kaldirilmissa eger... yeni nesil kart almaniz gerek
///Mürüvvette endaze olmaz.
Ya sim lock vardır yada Telekominikasyon kurumu tarafından kapalıdır,
bu adresten imei numarasını girerek sorgula, kayıtlıysa sim lock vardır. Vodofone müşteri hizmetlerini ara sana telefonda şim lock kodunu verirler.
http://www.mckstk.gov.tr/tr/imeisorgu.php
alıntıya HAYIR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)