arkadaslar gecen pazar anneme teknosadan lcd tv aldım hedıye olarak satıs sırasında eleman etrafımızda 10 takla attı benım aklımda fiyat olarak bir model vardı toshıba sonucda onu aldım satıs gorevlisi servisin eve kadar getırıp kurulum yapacagını ısrarla belırttı benım iş ev cep tel numaralarımı aldı parayı odedık cıktık 2 gun sonra tv kargoyla geldı annem tesadufen evdeydı kımse aramadı servis gelmedi servisi kendi imkanlarımla buldum tv yı kutudan cıkartmanın ucretlı oldugunu 40 tl ye yapılacagını ogrendım yaptırmadım teknosayı aradım hatayı kabul ettıler bunu soylemedıklerını belırtıler servisle konusup ucretı 20 tl ye ındırdıler kabul etmedım teknosa merkezı aradım arastırıp donduler satıs elemanı satıs sırasında servisin ucretlı oldugunu belırtıgını soylemıs bız anlamamısısz yanı neyse saydırıp telı kapattım teknosanın son zamanlarda tr ye gıren yabancı fırmalar karsısında ayakda kalma taktıgı sanırım bu aman derim daha buyuk bişey alıp ugrasmak zorunda kalmayın lcd yı bugun kendım kutudan cıkarıp kullanırım artık ha bu arada getirin garantı belgesını bız burda kaselerızde dedıler bana kıyak olarak