arkadaşlar merhaba disklerimi brembo'larla balatalarıda ebc greenstuff'larla değiştirmek istiyorum ***** frenler biraz zayıfacaba aramızda kullanan varmı artıları eksileri nedir yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler...
arkadaşlar merhaba disklerimi brembo'larla balatalarıda ebc greenstuff'larla değiştirmek istiyorum ***** frenler biraz zayıfacaba aramızda kullanan varmı artıları eksileri nedir yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler...
ebc kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım var bende yakında alıcam ama ebc nin pad leriçok güzel
feredo kullanmadım ondan karşılaştırmam ne kadar doğru olur bilmem ama ebc ile diğer markaların friction değerlerini karşılaştırdığımda ebc her zaman daha iyi çıkıyor tabi bu değerler 0.1 0.2 anca oluyor, ebc nin fiyatları diğer markalara göre daha ucuz
brembo delikli veya çizikli disk alırsan işe yarar
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
yorumlar için teşekkürler,sanırım sitede kullanan yok belkide ilk olucam...siparişleri bugün veriyorum,taktırırken ve taktırdıktan sonra foto ve yorumları sizinle paylaşıcam...
106 ın kendı dıskı balatası orjınalı gayet guzel neden memnun degılsınız...bence stock veya atmoferıkde son nokta olan bı 106 yı orjınal dıskı ve balatası cok rahat durdurucak yapıya sahıp hıc tras cacık bı frenı yok ben gayet memnunum. turbo yapıpda orjınal dıskı balatayı kullananda var onlarda memnun ? tercıh etme sebebınız ılla marka olsun dıyemı fren sıstemı var demek ıcınmı ?
eger dısk capında herhangı bı buyume felan olmuycaksa bence gereksız orjınalın yerını tutmaz![]()
et giren yere dert girmez.
aslında bende memnundum ama gecenlerde ucuz atlattıgım bir olay sonucu frenlere bi el atiyim dedim,olmuşken iyisi olsun hesabıforumdada kullanan arkadaşta yok hiç,ama orjinden iyi olacagını düşünüyorum...yorumlar için teşekkürler...
al veye alma dıe aklını celmek ıstemıyorum ama gereksiz olur parana yazık daha degısık seyler yapabılırsın
et giren yere dert girmez.
kesinlikle traş ve cacık değil ama günümüz spor arabalarının fren mesafelerini bakarsak en kötüsü 38 metre (japonları bilmiyotum) 106nın 39.6 metre, 206 rcnin 37.8 metre sciroccoda 37.9 metre
orjinalden daha iyi tutarlar çünkü sürtünme değrleri daha yüksek ayrıca yüksek sıcaklıktan dolayı şişme bayağı azalır
ben ön tarafa 306gti-6 komple frenlerini taktım dot5 silicone hidrolik koydum eskisine göre çok daha güzel oldu frenler ama 230-60 km 4. 5. sefer frenlemeden sonra tutmuyor frenler bende komple ebc disk balata çelik örgülü hortum alıcam ama 1000 lira tutuyor toplamda
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
benım arac turboyken 206 gtı ın fren sıstemı vardı dısk buyuk merkez 206 nın.sımdı turbo yok frenlerı degstrmdık ınanılmaz etkılı bence.saglam fren ıstysan bunuda deneyebılırsın.sadece bı onerı![]()
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
Kardes arabami aldim ertesi gun Brembo taktik .. Sonuc mu ? sadece kutusu kirmizi brembo yaziyor daha pahali bitti.
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Çizikli siyah olan diskler spor karşılayan değil orjinal yan sanyi gibi diyebiliriz, delikli almak istersen 106 diski minicik yüzeyden de kaybedecek oyüzden iyileşme fark edemezsin zaten sen anlık tutunma istiyorsun pistte 20 tur atıp frenleri ısıtacak değilsin,
spor balatada ısınma probleminden dolayı trafikte bir anda frenlemede sorun yaşayabilirsin.
Katalokları okumak çok güzel birşey tabi hiç denemeden yorumda bir okadar güzel, insanlar zaten farklı markaları özelliklerini okuyup yolda giderken şimdi fren yapsam x markayla çok iyi dururdum y biraz daha geç diye düşünüyor sadece almaya ne gerek var![]()
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar,bu projemi şimdilik erteliyorum daha sonrası için biraz daha araştırmaya devam edicem...
ben crx'imde brembo max (hava kanalcıklı) disk + green stuff balata kullanıyorum, orjinaline göre çok çok başarılı bana göre.
106'ma orj. peugeot disk ve balatalar aldım daha yeni, fren mesafesinden memnunum, fakat uzun yol yaptıktan sonra öyle ısınıyor ki neredeyse durmuyorsoğutmalı disk öneririm.
bunları takıcaksan takma.. fren mesafen uzayacak ve cok afedersn ama bı moka benzemıcek.. EBC güzel balatadır.
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)