arkadaslar bu inci sozluk olayı nedir sağdan soldan duydum onune gelene gider yapıyomus bu tayfa...
varmı bilgisi olan? nedir ne değildir iyimidir kotumudur sakıncalı mıdır? ozetle varsa bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim![]()
arkadaslar bu inci sozluk olayı nedir sağdan soldan duydum onune gelene gider yapıyomus bu tayfa...
varmı bilgisi olan? nedir ne değildir iyimidir kotumudur sakıncalı mıdır? ozetle varsa bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim![]()
ekşide inci için bi entry
oraya buraya saldırmanın, insanları rahatsız ederek kendinden söz ettirmenin iyi bir şey olduğunu düşünen bir grup kişinin mottosu. kısaca bir tür reklamın iyisi kötüsü olmaz inancı.
çok güzel sinirlendiğim bir vakit girip küfredip çıkıyorum![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu facebook mevzusundan sonra girip baktım, bir iki konuyu açabildim (fecii yavaştı site) küfürden başka bişey yok. Saçma sapan şeyler vardı, bir dahada gireceğimi sanmıyorum![]()
alıntıya HAYIR...
herkeze herşeye küfrediolar hatta birbirlerinede ediyolar ve insanlar bunu takdir ediyo ilginç gerçekten
Hiç bişeyi takmayan organize olup gece sitelere saldıran bi gruptur dedeleri ile meşhurdur![]()
![]()
PROJECT01 GARAGE
herkese küfür eden , kendilerine bile küfür eden bi tayfa
bu adamların youtube da yada facebookta video yorumlarına küfür yazanlardan farkı yok
Ekşici´lere bile gider yapıp, yanlarında istemeyen bi site.
Tamamen doğal, normal insan nasılsa günlük yaşamında, öyleler. Oldukları gibiler.Popülarite karşıtılar. Saldırıları istemeyen bi grup var, bir de destekleyen bir grup.
Liseli´lerin seviyeyi çok düşürdüğü oluyor. Küfürün fazla olması o yüzden.
Özet geç çip< derlerdi burda olsalardı.![]()
Gayet güzel. Hepsi olamasada inanın bi çoğu aklı başında insanlar. Alın, adamların verdiği röportaj;
http://www.scroll.com.tr/16144/inci-sozluk-roportaji
en son facebook'u alt ettiler. daha ne yapsınlar. . . : )
K.
arkadaslar haklarında fazla olumsuz yazmayalım da tutup bizede saldırmasınlar
sebep olmus olmayayım sonra![]()
şimdi biraz dolandım sitede ergen ağırlıklı olduğu belli aklı 2 bacağının arasında hepsinin yada libidoları muhteşem![]()
bende yeni baktım, bazı yerleri hakikaten komik, hafif böle ara ara mmustu EKEray tarzı yorumları var direk kitlendim gülmektenbizden orda yazan var mı acaba?
![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
dikkatli olmak lazım bizim siteyede el atarlarsa valla tek eğlencemizde gideradamlar biyeri bişeyi kafaya takmasın anında indiriyolar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)