yakın bir arkadaşım kendine düşünüyor
plakası : 34 EE 5649 94 modelmiş
araç ın geçmişini bilen varsa paylaşırsa sevinirm teşekkürler
yakın bir arkadaşım kendine düşünüyor
plakası : 34 EE 5649 94 modelmiş
araç ın geçmişini bilen varsa paylaşırsa sevinirm teşekkürler
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bizim tunç binmek için alıcaktı bunu geçmişi zaten çok parlak bir araba değil 3-5 harcar binerim dioduk 19 a anlaştı gitti baktı abi anasınınkini tersten görmüş 15 teklif ettim dedi ve arabayı anlattı torpidosuna kadar değişmesi lazım diye yani harcanıcak olan 3-5 değil binmek ıcın a dan z ye yapman lazım tenteside yırtık bu arada
durumu önceki konuda yazılmıştı.İstanbuldaki evimin önünden geçiyor ara sıra son ses müzik ara sokaklarda gazlıyor sahibi
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
http://www.techturkey.com/forum/show...ght=e36+cabrio
konuyu buldum ben yardımcı olur size kazasıda vardı sanırsam
herkes e çok tşkler.Arkadaşıma herşeyi söyledim . 21 e anlaşmışlardı burdaki bulduklarımı eleman a söyleyince ( eleman ilk sahibiyim kazası falan filan yok demiş de ... ) tekrar pazarlığa oturmaya karar almışlar.Hayırlısı diyelim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)