http://ekonomi.haberturk.com/ekonomi...ruculer-dikkat
Benim bugün haberim oldu mesela haberi olmayanlar vardır elbet aramızda bilgilendirme amaçlı açtım konuyu...
http://ekonomi.haberturk.com/ekonomi...ruculer-dikkat
Benim bugün haberim oldu mesela haberi olmayanlar vardır elbet aramızda bilgilendirme amaçlı açtım konuyu...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
o değil köprüleri otoyolları özelleştirmeden bahsediyorlardı bir ara![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
bilgilendirme için sağol yiğit otoyollardan haberim yoktu.dün gece saat 1 de karşıya geçtim kgs yi bulamadım iyiki gidip shell den yeni kgs almışım yoksa rezalet çekecektim gece gece
saçmalıktan başka bişey digil.. sadece acık kapatmak icin yapılmıs düzen
bence kgs de kaldırılmalı .ruhsat işlemi yapılan her araca bedava OGS verilip bu işkence ortadan kaldırılmalı.
Bune saçmalıktır yaa madem böle yapiolar trafik içinmiş sözde OGS kullanıcılarına %50 indirim yapsınlar herkez OGS alsın trafikte tıkanmasın.
Bende dahayeni duydun haberde yeterince iyi duyurulmadığını idda eden vatandaş diyorlar bütüngün evdeyim TV açık böle bi haber duymadım
Tabi şuda var OGS KGS uğraşcaklarına şerit daralıp açılmasındanda trafik oluyo bir anda 10 şerit 3 şeride düşmeye çalışıyor direk yol 3 veya 4 şeritse o şekilde devam etsin
gişe zımbırtıları ortadan kalksın bir levha düzeneği olsun üstünde alıcılar olsun
Yada beleş olsun bu daha kolay![]()
köprülerden ve otoyollardan ücret alınmasa trafik ne kadar rahatlar sizce??biz devlet olarak bu kadar acizmiyiz sadece yakıt ve otoyoll ücretlerine bu kadar bel bağlıyoruz??
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
duyuruyu ben gördüm karşıya geçerken 30cm e 30 cm bi pankart asmıslardı yamuk duruyrdu ve sanırım 7 .gişenin önünde yazıyordu 1 temmuzdan sonra ankara istanbul arası nakit gişeler kalkıcak diyekşke foto çekseydim
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
köprülerde zaten nakıt gecişi yoktu kı arkadaslar. 1 temmuz ıtıbarıyle ıstanbul ankara arasındakı otoyol nakıt gecısler kapatıldı OGS KGS gecerlı sadece.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Hadi parasınıda geçtim lanet olsun para veriyorum ben bu Otoban köprüye herneyse kulandığım yolda birde çukurlardan kaçıyorum vay arkadaş hem ücretli oto yol ama o paralarla bakımı yapılmıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)