herkese merhabalar tekrardan...bi konu hakkinda gercekten bazi bilgilere ihtiyacim var.. bulgaristan gocmeni oldugum icin honda civicigimi oradan getirdim 1.4i olan civic`im yani benim bildigim olan 1.4 beni ve burada olan arkadaslarimi gercekten sasirtiyor.. sole bi aciklama yapiyim sizlere aracimi buraya getirdigime aem dry flow filtre kiti taktim.. aracimda remus eksoz vardi onuda arastirdim orjinal honda civic eksozuymus..ek9, eg6 kasalara daha uygunmus hatta 1.4 te istedigim sesi alamiyodum. yeni kit gelecegi icinde soktum..suan satiyorum... fakat konu su motor numaram d14a3 olan aracimla integra 1.8 140 ps olan araci tokatlayabiliyorum 1.4is leri saten hic konusmicam onlarla resmen dalga geciyorum..1.6 ies sedan otomatik vitesle kalktigimda 3 4 boy fark oluyo arada manuel ile kalktigimda 1. viteste kafa kafa gibi oluyo ama 2 ye cektigimde yine firliyorum one.. 400 metrede onuda alabiliyorum.. filtre kiti olan bi pug guiksilveri 2 ye cektigimde 1 arac 2 arac boyu uzayip gidebiliyorum.. lutfen bana yardimci olun arkadaslar benim bu aracimda ne olabilir araci aldigimda almanya plakalari vardi arac belli almanyadan gelmisti.. ve sunuda ilave ediyim 96 model aracim fakat direksiyonum vti direksiyonu :S![]()