User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
41 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İzmirde Garajına Çırak Arıyan?

By_KA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İzmirde Garajına Çırak Arıyan?

Belki saçma bi konudur lüzumsuz gibiyse silinebilir ama bana göre çok önemli ve ciddi bi konu hep haylimde bi işti ama yaşımdan dolayı almazlar neyapsınlar benim gibi elemanı dedim ama bi arkadaşım başarmış garajlardan birisinde iş bulmuş.El ayak işi olsada olur yeterki otomobillere daha yakın olup onlarla ilgili daha çok şey öğreneyim,parası önemli değil zarara uğratmadıkca yaşımda 15,otomobilden anlıyomusun diyicekseniz enazından pixellerim bişiy anlatıyodur,mekanik olayındada yaşıtlarıma göre fena sayılmam.Dediğim gibi belki saçmadır konum veya gereksiz size öyle gelmişse silebilirsiniz.

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öz güvenınden dolayı senı tebrık edıyorum . 3.sanayı ikiler honda çırak arıyordu istersen bır gıt konus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada olsan yardımcı olabilirdimde izmir biraz zor ama yardımcı olacaklardır illaki

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çırak kalfa usta derken bi bakmışız bir gün dükkan açmışsın işi kapmışsın hiç belli olmaz özgüvenin için seni tebrik ederim başarılar dilerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tavrından dolayı seni tebrik ediyorum kardeşim allah herdaim yolunu açık etsin.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağolun Honda servisi çok iyi olabilir abimle filan görüşüp oraya gidicez.Bu arada Buca'da oturuyorum...

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle eğer bu işle ilgileniyorsan güzelini yapıyorsun. Üniversitenide oku ama ben mesela şimdiye dükkan açmış olsam cok daha mutlu birisi olurdum. Sanayide yaşadığım mutluluğu hiçbiyerde yasayamıorum arkadas
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu azimle bu istekle zaten değil çıraklığa, çokta güzel yerlere gelirsin sen kardeşim. İstediğin şeyin peşini sonuna kadar bırakma. Seni canı gönülden takdir ediyorum.
    K.

G.S.İ_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim mutlaka üniverste 2 yıllıkta olsa acıktan flaan oku bi diploman olsun dışardan olunca kolay br bölüm seçmeye bak yoksa acık ogretım normalden daha zor olabılıyor tecrubeyle sabıt
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle eğer bu işle ilgileniyorsan güzelini yapıyorsun. Üniversitenide oku ama ben mesela şimdiye dükkan açmış olsam cok daha mutlu birisi olurdum. Sanayide yaşadığım mutluluğu hiçbiyerde yasayamıorum arkadas
    eski sanayi mi yeni sanayi mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üniversiteyi kesinlike düşünüyorum umarım istediğim bi bölümü filanda kazanırım...

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende tebrik ediyorum kardeşim seni helal olsun umarım bulursun gönlüne göre

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.S.İ_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim mutlaka üniverste 2 yıllıkta olsa acıktan flaan oku bi diploman olsun dışardan olunca kolay br bölüm seçmeye bak yoksa acık ogretım normalden daha zor olabılıyor tecrubeyle sabıt

eski sanayi mi yeni sanayi mi
    Eski açmıyor beni Yeni sanayi güzel. Geçen gün R35 indiriyolardı gıcır gıcır
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu gereksiz değil aferin sana bu yaşta çalışma , öğrenme hırsı olan kardeşlerimizi görünce çok seviniyorum çünki çok kötü bi gençlik geliyor bizlerden sonrası bi çoğunuzun ufağıyım ama lafım meclisden dışarı bizden ufaklarda gördüğüm ya emoculuk ya sokak serseriliği ,internetlerden çıkmayp boş beleş işler kovalamak tv de izlediğmiz taş atan çocuklar.... bizim yeğen var çalıs diyorm ilerde işne yarar adam okuyom ben yaa edalarında
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

StyleALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu gereksiz değil aferin sana bu yaşta çalışma , öğrenme hırsı olan kardeşlerimizi görünce çok seviniyorum çünki çok kötü bi gençlik geliyor bizlerden sonrası bi çoğunuzun ufağıyım ama lafım meclisden dışarı bizden ufaklarda gördüğüm ya emoculuk ya sokak serseriliği ,internetlerden çıkmayp boş beleş işler kovalamak tv de izlediğmiz taş atan çocuklar.... bizim yeğen var çalıs diyorm ilerde işne yarar adam okuyom ben yaa edalarında
    Kesinlikle haklısın Abi. Çok yanlış bir davranışa sahip yeni nesiller. İğrenç özentilik ve davranışlar... ALLAH sonumuzu hayır etsin...

Bu güzel davranışın için seni Tebrik Ediyorum. Umarım gönlünce yaşarsın.

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birak calismayi, artik sokakta top oynayan, birbirini kovalayan cocuklar bile gormek cok zor. "Television Rules The Nation" hesabi medyanin ve sanal alemin kolesi olmuslar sanki. Hic arkadaslik denilen bir sey de kalmamis akranlarim ve benden daha ufak olanlarin ortamlarinda. Bizim zamanimizda en azindan samimiyet vardi, baskasinin tavuguna kis demez, efendi efendi takilirdik ama eglenmesini de bilirdik. Artik her turlu itligi, serseriligi yapiyorlar. Cocuk daha hayatinda konusma nedir ogrenmeden gunde en az 3-5 saat TV onune konuyor, onunla buyuyor ve biraz serpildiginde de Internetin dozunu kaciriyor. He biz de bu sekilde yetistik ama hayat nedir, emek-calismak nedir ogretilmisti bize. Ben ilk 13 yasimda calismaya basladim, marangozhanede. Simdiki 13 yasinda cocuklara bakiyorum, tek bildikleri pc, tv, magazin, kotu aliskanliklar...

Kitap okumak zaten eski kafalilik oldu.
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ReßeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birak calismayi, artik sokakta top oynayan, birbirini kovalayan cocuklar bile gormek cok zor. "Television Rules The Nation" hesabi medyanin ve sanal alemin kolesi olmuslar sanki. Hic arkadaslik denilen bir sey de kalmamis akranlarim ve benden daha ufak olanlarin ortamlarinda. Bizim zamanimizda en azindan samimiyet vardi, baskasinin tavuguna kis demez, efendi efendi takilirdik ama eglenmesini de bilirdik. Artik her turlu itligi, serseriligi yapiyorlar. Cocuk daha hayatinda konusma nedir ogrenmeden gunde en az 3-5 saat TV onune konuyor, onunla buyuyor ve biraz serpildiginde de Internetin dozunu kaciriyor. He biz de bu sekilde yetistik ama hayat nedir, emek-calismak nedir ogretilmisti bize. Ben ilk 13 yasimda calismaya basladim, marangozhanede. Simdiki 13 yasinda cocuklara bakiyorum, tek bildikleri pc, tv, magazin, kotu aliskanliklar...

çok doğru

MeMo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ReßeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı MuratT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tebrıkler bazı seylerın bılıncınde ve sorumlulugunda olman cok hos ısallah ıyı yerlere gelırsın ...
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu gereksiz degil cok dogru bi davranıs bnce özgüvenin iicn tebrik ediyorum seni ins.istedigin isi bulursn.konuyu biraz korkarak acmıssn ama yorumlar tam tersi gelmis basarılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)