Çanakkale tarafında önerebileceginiz yerler arkadaslar Otel olur pansiyon olur fakat denizin yosunsuz ve cakılsız olmasını diliyorum![]()
Önerilerinizi bekliyorum.
Çanakkale tarafında önerebileceginiz yerler arkadaslar Otel olur pansiyon olur fakat denizin yosunsuz ve cakılsız olmasını diliyorum![]()
Önerilerinizi bekliyorum.
saros körfez'inde kesinlikle tavsiye ederim
www.mercanotel.com
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Ben biraz arastırdım ulasım edirneden 170 km imişİst gelibolu kac km ise 11 düşücen abi güzel biryere benziyo aksama arayıp fiyatları sorarım buraya yazarım otel oda etkinlikler güzel
ist-geliboluya gecen otobüslerle gecebilirsin galiba abi gelibolu merkezden devamlı otobüsler varmıs köye
![]()
O zaman Bozcaada'ya gidin Günkutum ArdamAdalarda güzel muhabbet dönüyor, tecrübeyle sabittir
![]()
HONDA TECH / / Ankara
Honda Service & Tuning Garage
benimde 2 günlüğüne böyle bi tarz yere kaçasım var ama yolu çok geldi sanki 600 km yol yapmak 2 gün için değmez gibi en iyisi tekirdağ tarafına bakalm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
otobusle yada aracınızla , edirneden ve istanbuldan giderken geliboluyo varmadan aynen 10 km kadar önce zaten güneyli diye yönlendirmesi var, otobüslede gideceğiniz zaman güneyli de inicem derseniz aynı şekılde ındırıyorlar ve ındıgınız yerden bı taksı yada dolmuşla bi 3 km kadar bi yolunuz kalıyor.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)