Alternatif drag izleyicilerine gelsin![]()
Astra: 1145 kg Stock 1 kişi ( tombulcana)
Corolla: 1260 kg remap( Zero Smoke)+kat iptali 2 kişi
iyi seyirler Yorumlarınızı eksik etmeyin
Alternatif drag izleyicilerine gelsin![]()
Astra: 1145 kg Stock 1 kişi ( tombulcana)
Corolla: 1260 kg remap( Zero Smoke)+kat iptali 2 kişi
iyi seyirler Yorumlarınızı eksik etmeyin
Oha dizel kalkışta bu kadar iyimiydi ya
Maşallah..
Arkadaşta bana E200 le kalkalım diyo ama cesaret edemedim![]()
205/55/15 Adrenalinler sağolsunonceden 4300 e kadar zorlardım artık dyno verısıne gore vites değiştiriyorum onunda faydası var e birazda tecrübe
![]()
Bende michelin var fabrika çıkışlı 50.000'de sadece 2 yaz kullandık.2. viteste sararmı 1.3 araba ya o kadar b.ktan
Beygirin bittiği yerde mi vites değiştiriyorsun Sinan ağbi?
aynen bizim herhafta ctesı buluşmamızdan sonra donuş yolunda cektıgımız eğlencesıne bi video işte![]()
bittiği değilde şöyle soyliyim bg eğrisinin tavan yaptıgı yeri çok az geçip vites atıyorum, aksi halde torqun dibe vuruyor 4000 devirden sonra 3800-4100 arası kalmaya çalışıyom yani max bg 4000 de çünkü.
Maşallah D4D iyi kalkarak aynı performans ile devam etmiş170'ten sonrası ne oluyor devam ederseniz ?
![]()
EMC
2 boyu geçmişti fark 170 e kadar o kısım gözükmedi, 195 e kadar onde olurum diye düşünüyom sonrasına şanzuman izin vermiyo zaten. bu hızdan sonra yolda musait olursa geçer herhalde astranın son hızı benden daha fazladır yanılıoyrda olabilirim. ibrede 200 görmüşlüğüm vardır astrada şahitlerim varkondisyonda önemli tabi denemek lazım
![]()
sağol bilalimsatılırsa daha ıyı uzayanınıda olur inşallah 1.4 motorla bu kadar
![]()
dizel corolla çok iyi. maşallah.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
sağolun arkadaşlar inşallah ilerde hacim artışına gidip daha sağlam giden bişeler yapmak nasip olur![]()
yazılımlı corollanın astrayı gecmesi normal.. astra pek iyi kaldıramamıs belli fakat yinede gecerdi zaten corolla.. uzunda astra gececektir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)